Erkeklerin yalan söylediğini nereden anlarsınız?

Konu sahibi son olarak 277 gün önce görüldü
Erkeklerin yalan söylediğini nereden anlarsınız?

9c04c43aca.gif

Konuşma şekillerinden hissediliyor. Kadınların 6. hissi gelişmiş olduğu için hissediliyor.

erkek hemen belli eder o konuda biraz çaylaktır kem küm yapar ve uzaklara diker gözlerini , bayanlar kadar politik davranamazlar ,

ama yalanın cinsiyeti yoktur , çok iyi kılıf uyduran erkekde var bayanda , ama tam terside çok

Mesela bi abim var
Yalan söylerken ya çok ciddiye alır , ya da tamamen ciddiyetsiz yaklaşır , ikisi de uçlarda olunca anlasiliyor hemen :p

beyler doğruyuda söyleseniz 6.hiss radarına zaten takılıcaksınız ? bayanlar kuşkucudur yani inandırabilmek için atalarımız asırlardır dereden su getirmeye çalışıyor , bazı gerçekleriniz bayana uymadı sürece olağan şüpheli ve yalancısınız bide 6.hissinin uyarısını aldıysa tamam artık doğruda olsa o öle hissettiği için yalandır.

dikkatli bakmak yetiyor. kendilerini belli ediyorlar zaten.

hemcinslerimin yalanlarını anlamak daha zor. çok pis oynuyoruz. çok hile yapıyoruz.

Erkeklerin az konuşması da bundan. Çünkü karşılarında leb demeden leblebiyi anlayabilecek bir zeka var. Erkekler yalan saklama konusunda über beceriksiz. Zaten ele veriyorlar kolayca. Hissediyorsun. Kadının hissettiği %100 doğru olan şeyden daha doğrudur, gerçektir.
Üzgünüm beyler şansınız yok bu konuda.

dikkatli bakmak yetiyor. kendilerini belli ediyorlar zaten.

hemcinslerimin yalanlarını anlamak daha zor. çok pis oynuyoruz. çok hile yapıyoruz.

aslında bizim cins soft kalıo , bayanların ustalaştığı falan yok yani

bayan yalanı ortaya çıktığı anda bir erkeği aşkım sarıl bana lütfeeeen diye dudakları büzüp öp beni diyip erkeği yere serebilir , umarım anlatabildim

aslında bizim cins soft kalıo , bayanların ustalaştığı falan yok yani

bayan yalanı ortaya çıktığı anda bir erkeği aşkım sarıl bana lütfeeeen diye dudakları büzüp öp beni diyip erkeği yere serebilir , umarım anlatabildim
çok pis oyundan kastım da az çok bu zaten.:ddddd

Çok belli ediyorlar ama inanmış gibi yapıyorum, bazen cidden anlayamıyorum zaten ama bir noktada gerçekler karşıma çıkıyor bu konuda şanslıyım:p

Kadinlar, duymak istedikleri seylerden ne zaman vazgecti, ancak o zaman erkeklerin yalanini anlayabilir (belki!). Iki tatli soze kandiginiz muddetce, kandirilmak kacinilmaz son olacak.

Bir erkek soruya soruyla karşılık veriyorsa %90 yalanın habercisidir.
+Neredeydin
-Nerede miydim (Düşünmek için zaman kazanma yöntemi) :D

Kesin dedim helen açmıştır bu konuyu. Tapatalkta gözükmüyor çünkü ilk sayfaya gidip bakmadığınız sürece.

bkz: forum feminikleri was here

bu ileti düdüklü tenceremden Tapatalk kullanılarak gönderildi.

Bu konuda profesyonel oldum pat diye anlıyorum artık ya da karsimda ki beceremiyor canım benim olsun çok güzel bi özellik ama yeterli değil xd

Çok konuşuyorlar genelde , yalanlarını kapatmak için gereksiz cümleler kuruyorlar. Anlıyoruz ama çaktırmıyoruz, bırakın herkes inanıyor sansınlar.

Geri