Erkeklerin trip atması

Konu sahibi son olarak 2417 gün önce görüldü
Bu ara beni gecebilecek bir erkek tanimiyorum ama atsin cekeriz :D

Hiç çekilmiyorlar ayrıca hemen soğurum ben öyle tirp filan hiç çekemem :D

Tokat atin daha etkili ve guzel

Genelde suskunluk şeklinde vuku buluyor.

bayan herzaman trip atabilir , ama bir erkek yalnızca gelen tripleri savunma kalkanında yumuşatıp kıza iltifat olarak göndermelidir , erkekler kırılmaz , ağlamaz erkek ulan bu cyborgların son sürümü 16.nesil 4. segmentten RTV-0078

+ nevar ercan , sabaha kadar arkadaşlarla taksimde takıldım ve onlarca cağrına bakmadım diye bu surat asmalar felan

- ........

+ hişşşttt kime diyorum ya ay bak böle yapıcaksan kalkıp giderim yani

-.......... en azından haber verebilirdin bişi oldu sandım

+ ya duymamışım bangır bangır müzikten zaten alkollüydüm ayrıca merak etme berk arabasıyla eve kadar bıraktı beni kıyafetim açık seçik diye

- ya buse yüreğimemi indiricen sen

+ ay tamam ercan bide tripp atosun ya erkeksin sen erkek nekadarda pısırıksın ya

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

+ buse dün akşam neden aradımda açmadın telefonu

- ya nabım duymam...

+ ne demek duymadım ya ya ben senin için nekadar endişelendim biliomusun

- ya nevar bunda alt...

+sus buse bak daha fazla tepemin tasını attırma insan gibi davranıoruz suistimallerime bir bir tecavüz ediyosun be yeter lan ağzını burnu kırıcam şimdi he

- (sarılır) ercan özürdilerim aşkım

+ hemen sarıl zaten kedi gibi

- hayııııııır aşkoooooommmm ımmmmm

+ yeter ya ufff bi dışarı çıkıp hava alıcam ben ne lan bu

+ nevar ercan , sabaha kadar arkadaşlarla taksimde takıldım ve onlarca cağrına bakmadım diye bu surat asmalar felan

- ........

+ hişşşttt kime diyorum ya ay bak böle yapıcaksan kalkıp giderim yani

-.......... en azından haber verebilirdin bişi oldu sandım

+ ya duymamışım bangır bangır müzikten zaten alkollüydüm ayrıca merak etme berk arabasıyla eve kadar bıraktı beni kıyafetim açık seçik diye

- ya buse yüreğimemi indiricen sen

+ ay tamam ercan bide tripp atosun ya erkeksin sen erkek nekadarda pısırıksın ya

yok ya böyle eleman yoktur
ne var ya sabaha kadar taksimde takıldım dedikten sonra masayı ağzına vurmak farzdır
elbise muhabbeti yada berke sözü ile ilgili olarak neyse ben burdan sinirlendim.

yok ya böyle eleman yoktur
ne var ya sabaha kadar taksimde takıldım dedikten sonra masayı ağzına vurmak farzdır
elbise muhabbeti yada berke sözü ile ilgili olarak neyse ben burdan sinirlendim.

var hacım maalesef .... hatta sevgilisiyle aynı üniv evinde arkadaş ortamında iken kızın eski belalı sevgilisinin eve gelip kıza sinir ile konuşmamız gerek diğip herkeze meraba gençler diğe klark çekip odaya götürdükten sonra asıl sevgilisinin oturma odasında tv izlemesine şait olup günlerce ağlamıştık... çocuğumu dövelim bizim eşşeğimi bilemedik zaten sabaha kadar odada kaldılar bizimkide tv izlerken uyuyakalmıştı içerde bizde dışarı çıkmıştık geldiğimizde , erif bir gandi imişcesine sakin ve bi okadarda saf aşıktı hani kız , aşkım bu akşam başım ağrıyor sen kendi kendini becer dese erif tamam diğip yapardı yani

:ddd yok artık derdim ama şahit olmuşsun yazık

Edalıyım, körpeyim ve güzelim, erkekim diye neden trip atmayayım? Hıh.

tenor.gif

trip şeyini
halen anlamadım

Ben atmıyorsam onlar da atmasın .
Bazen diorum 'lan kadın olan bendim dimi ' :O

Geri