Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Erkeklerin sevgilisinin kıyafetine karışma hakkı var mı?
Partnerler birbirlerinin her şeyine karışabilirler :d Karışmaktan kasıt barbarca bir şeyden bahsetmiyorum, fikir beyan etme hakkından bahsediyorum. Tabii ki söyleyecek, ben de söylerim. Siz de her şeyi sorun ediyonuz ya, sonra kahrolsun erkolar, vay kadınlar şöyle, ee sen sevgiline alan tanımıyorsun ki cilveleşme için; onlar bile cilveleşme unsuru haline getirilebilir üf ya, hiçbişi bilmiyonuz. Ben libido kadın seçilmiştim hatırlarsanız… BEN BİLİRİM EN ÇOK BEN
Karışabilir ama ben de karışacağım. Hayat müşterek. Mesela şort giymek yasak, dar pantolon giymek yasak, bilekleri açık pantolon yasak, eşortman giyince üstüne uzun giyecek, belli olmasın..