Erkeklerin sevgilisine açık giyinme baskısı

• Kullanıcı Sie
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal Sözlük
Konu sahibi son olarak 3730 gün önce görüldü
Karışsa bir dert, karışmasa bir dert.
Sen beni kıskanmıyorsun hiç :(

Şaka falan da her şeyin fazlası zarar. Yerine göre davranmalı.

Karışırlar benim arkadaşın eşi tayt giymesine dahi karışıyor

Discovery II Mini cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

İster geri kafalı deyin ister yobaz şeriatçı. Ben karışırım.

Karışsak bir dert karışmasak başka anlayamıyorum bazen kızları, yine de allah eksikliklerini göstermesin. :D

Çiftler arasında çıkan sorunların en belirgin olanlarından biridir bu konu sanırım.
Bir de "benim yanımda giyebilirsin ama tekken olmaz" zihniyeti var bazı erkeklerde. Oldum olası anlamamışımdır bunu. Sen yanında olunca kolunda sevgilini dekolteli gezdirince de adın onu pazarlıyora çıkıyor haberin yok. Karışmak demeyelim ama erkek ilişkide sahiplenmesi beklenilen taraf ise elbette söz sahibi olacak ve sözleri dikkate alınmalı. Eğer bir kadın kendisine karışılmasını istemiyorsa da ona göre giyinmeli. Zaten o zaman böyle bir sorun ortadan kalkmış olur.

Çiftler arasında çıkan sorunların en belirgin olanlarından biridir bu konu sanırım.
Bir de "benim yanımda giyebilirsin ama tekken olmaz" zihniyeti var bazı erkeklerde. Oldum olası anlamamışımdır bunu. Sen yanında olunca kolunda sevgilini dekolteli gezdirince de adın onu pazarlıyora çıkıyor haberin yok. Karışmak demeyelim ama erkek ilişkide sahiplenmesi beklenilen taraf ise elbette söz sahibi olacak ve sözleri dikkate alınmalı. Eğer bir kadın kendisine karışılmasını istemiyorsa da ona göre giyinmeli. Zaten o zaman böyle bir sorun ortadan kalkmış olur.

Çok haklısınız Haymlıh Hanım. Sizi takdir ettim.

Giyinmeyecek tabi.

O sadece benim baskasinin hayallerini susleyemez.

Eski kafaliyim yapacak birsey yok.

başlıkta anlatım bozukluğu var sanırım. ben açık giyinme kısmını soyun kızım soyun bu işler beyleee olarak anladım. :cici:

Genelde hem cinslerime en çok kızdığım noktadır. Açık giyiniyorsa sevgili olmayacaksın, oluyorsan da sonuçlarına katlanacaksın.

Şimdi,

sevgiliye 'açık giyinme!' baskısı mı yapıcaz yoksa 'açık giyin, çıkar şu sütyenini ne dediğin anlaşılmıyor!' baskısı mı yapıcaz.

Başlık baştan kokar.​

Ona da karışmam, buna da karışmam. Bana karışılmasına da sinir olurum. Beraber yaşayacağım kişiyi de önce tartarım. (Fazla tartıyorum galiba ? Kimse kalmadı.)

Bana karisilsa kisitlanmaktan nefret ettiğim için bogulurum karisilmasa beni sevmiyor mu, sahiplenmiyor diye bozulurum. O yüzden dikiş tutturamiyorum. Psikolojik yardim pls.

Amanın aman aman,
Zamanın zaman zaman

Ya pardonda sevgili diye üzerim de egemenlik kuracak hali yok ya. Istediğim gibi giyinir işine geliyorsa.

Ya zaten yarınızın etek bileklerde bisiklet yaka bol buluzlar bol kotlar giyiyorsunuz bir de atar yapmışlar sfahshshsj adam neye karışsın ki ??

soz konusu bir Turk erkegi ise "gozunun uzerinde kasin var diye, gozunu suzdun diye,
bisiklet yakadan ak gerdanin gorundu diye hatta kesin dardir memeler belli oluyor diye!
beyaz gomlegin altina siyah ic camasiri giydin diye!
yetmedi gec geldin, oraya gittin, onunla konustun diye de karisabilir
Hayir Turk erkeklerinin Avrupa birligi uyum yasalarina uyum sagladiklarini filan mi zannediyorsunuz
bi de atar yapmis adam neye karissin diye :)

Geri