Ashriel
Gümüş Üye
Mika kadınsa ben transimsen mi daha güzel sin mikasu mu pek1 ?
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Mika kadınsa ben transimsen mi daha güzel sin mikasu mu pek1 ?
Bi arkadas diodu off buna var ya neler yapilir resmen garı olmuş. Moruk dedim her *******nde aslinda sunu ******* olucaksin hic mi o an aklina gelmicek gozunun onune ilk hali, göörlll diye borazan sesle inlerken; sonra azar azar ilgisi azaldi buna..Yalnız mika da tam mikasu oldu, güzel oldu yani. insan hayret ediyor

Ne desem bilemedim... İbretlik öykü gibi SjxjsjsBi arkadas diodu off buna var ya neler yapilir resmen garı olmuş. Moruk dedim her *******nde aslinda sunu ******* olucaksin hic mi o an aklina gelmicek gozunun onune ilk hali, göörlll diye borazan sesle inlerken; sonra azar azar ilgisi azaldi buna..
Jahdhdhdhhd
Ekli dosyayı görüntüle 73248
senin tirnaklarin guzelmi peki rönesans Quuen iSevmem tirnaklanmayi.
Onunla anca oje konusulur.
Ben napayim ayol protez tirnak yaptiran erkegi. Ben kiz arkadaslarimla yapiyorum o aktivitekeri. hem bu adamdan cocuk yapilmaz olmaz.Iyi işte tam size göre.
Dedikodu da yapıyosa 100
Melo halletti bile o işi. Sen hala…Ben napayim ayol protez tirnak yaptiran erkegi. Ben kiz arkadaslarimla yapiyorum o aktivitekeri. hem bu adamdan cocuk yapilmaz olmaz.
Ben napayim ayol protez tirnak yaptiran erkegi. Ben kiz arkadaslarimla yapiyorum o aktivitekeri. hem bu adamdan cocuk yapilmaz olmaz.
Insanin cani cekmez..Neden yapılmaz