Erkeklerin ne işe yaraması

• Kullanıcı juju
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forum Meydanı
Konu sahibi son olarak 42 gün önce görüldü
Sözüm meclisten dışarı, farkindaysaniz bu tür muhabbetleri genelde 30+, hayatında gercek aşkı hiç tatmamis ya da kendisine kimse aşık olmamış, asosyal, ikili ilişkiler kuramayan, kariyer yapacağım diye hayatı kaçıran kişiler kuruyor. E insanoğlu, kendi beceriksizliğini örtmek için de affedersiniz bku karşı cinse atıyor. Ben bu tür konularda böyle düşünüyorum, kadın için de erkek için de. He illa yereceksek ve içiniz soguyacaksa, bence erkekleri apış arasından oksijen tüpü aleviyle yakıp öldükten sonra üzerlerine kireç atıp gömelim. Siz de kız kıza zaten süper ötesi anlasabiliyorsunuz. Değil mi?
Dostluk konusunda çoğu kadından daha güvenilir ve samimi buluyorum erkekleri ayrıca bazıları iyi bir hayat arkadaşı da olabiliyor.
Bazı erkekler evrimsel olarak elenirse dünya daha güzel bir yer olabilir ancak evrim de çok yavaş ilerleyen bir süreç olduğu için uzun zaman alacaktır.

Soruya ciddi cevap vermek yerine @Hatem'i bekleyelim en iyisi.:)

Şunun tekrar altını çizeyim de, gerçekten buradan kimseye değil lafım. İkili tartışmaya girecek enerjim yok lütfen kimse üzerine alınmasın. Konuyu juju açtığı için özellikle belirtmek isterim, kesinlikle üzerinize alinmayin lütfen

juju göremezsin belki diye gösteriyorum.

senin konunda sana söylendi.

Ahahaha hayır be oğlum juju konuyu makarasina açtı. Ama gerçekten erkeklerden nefret eden bir güruh var benim lafım onlara. Ha forumdan da değil onlar yine yanlış anlaşılmasın.

Yoksa juju da beni seviyor. Değil mi juju? Konuş juju

beyler ben juju'yu gece 12'den sonra hiç online görmedim. o muhtemelen şu an rüyasında 187'den kısaları bi tarafa, 20 binden az kazananları diğer tarafa dizdi ve atış talimi yapıyor. konulara bi santimle kaçırdım, üç santimle elendim yazanları da teselli olsun diye öldürmeyip cesetler için çukur kazdırıyor.

beyler ben juju'yu gece 12'den sonra hiç online görmedim. o muhtemelen şu an rüyasında 187'den kısaları bi tarafa, 20 binden az kazananları diğer tarafa dizdi ve atış talimi yapıyor. konulara bi santimle kaçırdım, üç santimle elendim yazanları da teselli olsun diye öldürmeyip cesetler için çukur kazdırıyor.
Sonuç olarak hala beyaz atlı prensini bekliyor. Sad

@Hatem,

Mizahi olarak açılmış bir konu başlığı olduğu için ciddi cevap yazmaya gerek duymadım ayrıca kadın / erkeğin birbirini tamamladığını ve biri olmadan diğerinin varlık sürdüremeyeceğini bilmeyen yoktur. Kadın da erkek de aralarındaki bazı biyolojik / fiziksel farklara rağmen birbirini bütünlerler ve bu sebeple biri diğerinden üstündür ya da aşağıdadır söyleminin hiçbir mantığı yoktur.

Evlenme yaşı diye bir standart olduğunu da düşünmüyorum ve insanlar kendini hangi yaşta hazır hissederse o zaman evlenmelidir hatta herkesin evlenmesine gerek de bulunmuyor ve kendine uygun görenler, sorumluluğu taşıyabilecek olanlar evlenmelidir.

Erkek nefreti taşıyan kadınlarda ise çocuk yaştan gelen bir travma, baba şiddetti v.s olabilir ve bu durumdaki kişilerin yardım alması şarttır.

Keşke erkekler olmasa bu dünyada.
o zaman dünya daha temiz olurdu, uzaydan bakıldığında mavi değil pembe görünürdü dünyamız.
en büyük savaşlar saç baş yolmalı olurdu. Bi de “o.rspuuu” bağırışmalı olurdu.
erkekler b.ktur.

Edit: feminazi kuzenim yazmış ben yazmadım.

Ahahaha hayır be oğlum juju konuyu makarasina açtı. Ama gerçekten erkeklerden nefret eden bir güruh var benim lafım onlara. Ha forumdan da değil onlar yine yanlış anlaşılmasın.

Yoksa juju da beni seviyor. Değil mi juju? Konuş juju

ya benim sevmedigim insan sayisi bir elin parmagini gecmez. Sevmez olur muyum? Sen bakma kaos cikarmaya calisiuorlar..

beyler ben juju'yu gece 12'den sonra hiç online görmedim. o muhtemelen şu an rüyasında 187'den kısaları bi tarafa, 20 binden az kazananları diğer tarafa dizdi ve atış talimi yapıyor. konulara bi santimle kaçırdım, üç santimle elendim yazanları da teselli olsun diye öldürmeyip cesetler için çukur kazdırıyor

iste gercek bi gozlemci jdjsj. Ama harika fikirmis bu bayildim. Bikac tanesi de hizmet icin kalsin. Calisin koleler diyebileyim. Aklimda bikac kisi var.

Üniversite bir sorunum olduğu zaman , en yakın erkek arkadaşıma anlatırdım ...Anlattıklarımı da duymadım hiç ... Ama kızlara anlatsan yarın duyarsın yalan değil :) sır konusunda kendi hemcimslerime sınırlı sayıda güveniyorum...
Dipçenot: Erkeklerin de hepsini kapsamıyor bu ama ...

jujunun hapsolduğu yaz dizisinin senaryosunu anlatıyorum...... bir haziran sabahı juju telefonuna gelen bildirimle uyanır...... kariyer nokta netten öylesine yaptığı ultra uluslararası şirketteki stajyer avukat iş başvurusu kabul edilmiştir...... hızlıca hazırlanır ve şirketin yolunu tutar.... bi elinde köşe başındaki butik kafeden aldığı filtre kahvesi, diğer elinde diploması ve referanslarıyla dolu çantasıyla şirketin döner kapısından geçmeye çalışırken haliyle çok zorlanır...... juju, isveçten ithal edilmiş kurşun geçirmez kalın camlı kapılarla mücadele ederken birden içerideki birinin tek bir el hareketiyle kapı hızlıca döner ve juju o hızla birlikte elindeki kahveyi o kişinin üzerine döküverir...... 187 boyundaki, ne esmer ne sarışın, kasları adeta çelikten, cildi adeta anne sütünden bu adama çok utanarak ve evhamla "çok özür dilerim güvenlik abi, iş görüşmeme yetişiyordum da" der..... neyse juju iş görüşmesine girer ve işi alır...... ultra uluslararası bi şirket olduğu için ceoya açılmış birçok dava vardır..... niyeyse şirketteki diğer pek çok avukat bu davaları almak için birbiriyle yarışıyordur....... ama bir dava vardır ki, o dava için verilen yarış daha bir başkadır...... o sırada odaya şirketin ceosu girer...... juju hayretler içinde kalır...... şirketin girişinde üzerine kahve döktüğü ve güvenlik abi dediği kişi şirketin ceosu toprak hakan beyin ta kendisidir...... konuşulur tartışılır, juju toprak hakan beyle hiç göz teması kurmaz..... fakat birden isminin zikredildiğini duyar..... kafasını kaldırır, toprak hakan bey diyaframından gelen o hipnotize edici sesiyle kınayıcı bir şekilde o çok önemli dava ile jujunun ilgilenmesini ister....... juju el mahkum kabul eder..... dava ceonun bir kadınla ilgili taciziyle ilgilidir ve her şey aslında çok nettir, davalı kadın tamamen haklıdır ve ceo toprak hakan bey tacizci şrfsizin tekidir fakat juju şirket protokolleri gereği bu davayı kazanmak zorunda kalır...... o günden sonra vicdan azabıyla depresyonlara giren juju başta ceo toprak hakan bey olmak üzere tüm erkeklere savaş açar....... bilgisayarının ekranını kadırır ve tarayıcısının adres çubuğuna yazar: ircforumları.com.tr - yeni konu aç - erkeklerin ne işe yaraması.......

oggy yardıma ihtiyacım olsa, iki satır karala desem.
kılı kırk yararsın, şurada yaptığına bak.

Son düzenleme:
jujunun hapsolduğu yaz dizisinin senaryosunu anlatıyorum...... bir haziran sabahı juju telefonuna gelen bildirimle uyanır...... kariyer nokta netten öylesine yaptığı ultra uluslararası şirketteki stajyer avukat iş başvurusu kabul edilmiştir...... hızlıca hazırlanır ve şirketin yolunu tutar.... bi elinde köşe başındaki butik kafeden aldığı filtre kahvesi, diğer elinde diploması ve referanslarıyla dolu çantasıyla şirketin döner kapısından geçmeye çalışırken haliyle çok zorlanır...... juju, isveçten ithal edilmiş kurşun geçirmez kalın camlı kapılarla mücadele ederken birden içerideki birinin tek bir el hareketiyle kapı hızlıca döner ve juju o hızla birlikte elindeki kahveyi o kişinin üzerine döküverir...... 187 boyundaki, ne esmer ne sarışın, kasları adeta çelikten, cildi adeta anne sütünden bu adama çok utanarak ve evhamla "çok özür dilerim güvenlik abi, iş görüşmeme yetişiyordum da" der..... neyse juju iş görüşmesine girer ve işi alır...... ultra uluslararası bi şirket olduğu için ceoya açılmış birçok dava vardır..... niyeyse şirketteki diğer pek çok avukat bu davaları almak için birbiriyle yarışıyordur....... ama bir dava vardır ki, o dava için verilen yarış daha bir başkadır...... o sırada odaya şirketin ceosu girer...... juju hayretler içinde kalır...... şirketin girişinde üzerine kahve döktüğü ve güvenlik abi dediği kişi şirketin ceosu toprak hakan beyin ta kendisidir...... konuşulur tartışılır, juju toprak hakan beyle hiç göz teması kurmaz..... fakat birden isminin zikredildiğini duyar..... kafasını kaldırır, toprak hakan bey diyaframından gelen o hipnotize edici sesiyle kınayıcı bir şekilde o çok önemli dava ile jujunun ilgilenmesini ister....... juju el mahkum kabul eder..... dava ceonun bir kadınla ilgili taciziyle ilgilidir ve her şey aslında çok nettir, davalı kadın tamamen haklıdır ve ceo toprak hakan bey tacizci şrfsizin tekidir fakat juju şirket protokolleri gereği bu davayı kazanmak zorunda kalır...... o günden sonra vicdan azabıyla depresyonlara giren juju başta ceo toprak hakan bey olmak üzere tüm erkeklere savaş açar....... bilgisayarının ekranını kadırır ve tarayıcısının adres çubuğuna yazar: ircforumları.com.tr - yeni konu aç - erkeklerin ne işe yaraması.......
Hep benim uzerime geliyorsunuz..

AI-vibrator..
Teknoloji bu seviyeye geldiğinde erkekleri komple yokedebilirsiniz…

Geri