Erkeklerin memeye tapması

• Kullanıcı ne
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal Sözlük
🕒 Konu sahibi 2 saat önce aktifti
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Tüh ilk postu da ben atmış oldum.. djxjd

Yeter artık bu konu sıkmadı mi??
KADİNLARİN POPOYA TAPMASİ konusunu açabilir mi artik biri??
Neden aklimda hep kirbacla topuklu ayakkabi giyip adamin ustunde gezen ofkeli bakisli biri canlaniyor senin popo postlarini gorunce kajsjdjdh

Ben popo sevmiyorum ama erkekte…

Konuyu şöyle bağlayıp kapatalım o zaman;

Evet erkekler biyolojik olarak güzel memeye çekilir ama meme tek başına bir seçim kriteri değildir ve tapılmaz, daha fazla şey olması lazım bir kadının “tapılabilecek kadar” sevilebilmesi ve ilgi görmesi için.

Konuyu erkeklerin memeye tapması şeklinde tek düze bir önermeye indirgerseniz, kadınların da taptığı şeyi tek düze bir şeye indirgemek durumunda kalmalıyız o zaman ayrı bir başlık altında ki hoş olmaz.

Tek kriter olmasa 10 cümlenizden 9’u meme olmaz. Memenin de anneden gelen süt çocukluğu dönemindeki emzirme faaliyetinden ileri geldiğini düşünüyorum.

Kendiniz güncelliyor kendiniz şikayet ediyorsunuz konuyu

Tek kriter olmasa 10 cümlenizden 9’u meme olmaz. Memenin de anneden gelen süt çocukluğu dönemindeki emzirme faaliyetinden ileri geldiğini düşünüyorum.
Aslında erkek pekte ayrım yapıcak durumda olmayan bir cinsiyet.
Anneden gelen sut donemi mevzusu bana cok fraudyen bir konu gibi geliyor ki ilgisi yok. Memeyi guc yuzuklerinin bir parcasi gibi dusun butun haline geytirilebilmesi icin sauron karakapilara yuruyen korkusuz 7 adami dusun. Yuzukler karanlikta sauron ile birlesmedigi surece tam gucunu kullanamiyor sauron hayati bir parca ama verim alabilmesi icin hepsi lazim
Meme bir atistirmalik bir ara ogundur erkek icin bunlari ogrenin.
Ayrica burdaki hemcinslerim gardaslarimdan cok meme cumlesini gerek karikatur gerekse sakayla karisik sadri alisik gibi siz kullanabiliyorsunuz.
Buradaki desparadolarin hepsi siz onlara kizmayin diye efendi efendi takiliyor.

Anneden gelen sut donemi mevzusu bana cok fraudyen bir konu gibi geliyor ki ilgisi yok. Memeyi guc yuzuklerinin bir parcasi gibi dusun butun haline geytirilebilmesi icin sauron karakapilara yuruyen korkusuz 7 adami dusun. Yuzukler karanlikta sauron ile birlesmedigi surece tam gucunu kullanamiyor sauron hayati bir parca ama verim alabilmesi icin hepsi lazim
İlgisi var bence. Sadece meme, emzirme bazında değil bu. Yaş aldıkça dediğin noktaya gelmiştir, bilemem.

Tapmak zaten çok uçuk bir şey değil mi ya, bunların yazdığına göre sokakta ağzı boş erkek görmememiz lazım .dd

Susun la artık rapor ettim kitlensin konu siz haklısınız

Konu sahibinin isteği üzerine konu kilitlenmiştir.

• Beğen
Tepkiler: ne
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri