Erkeklerin kızlara hava atmak için yaptıkları eylemler

Konu sahibi son olarak 196 gün önce görüldü
Araba ile yapılan artistik hareketler, vücut geliştirme, kızın önünde kavga etmek vb.​

Araba olayını yapmayın abi.yüksek ses müzik, artistik hareketler hoş durmuyor cidden.

bir de telefonun karşı tarafında biri varmış gibi kendi kendine havalı havalı konuşan tipler göruyorum bazen
anlaşılıyor
yapmayın...

Araba kullanırken yanindakileri sollamasi/makas yapmasi ve yüz ifademe bakıp tip tip siritmasi beni benden alır.

Bir de cok bilmis takilip, felsefe, kitap ve siirler uzerinden konusup, kiz tavlamaya calisanlar var. Yapmayin iste, bunu yapmayin :p

Bunları yapan erkek mi kaldı geride kaldı bunlar ;)

Yapmayın kızlar

Cool olup seni görmüyorum ayağına takılmaları.
Görmezsen zaten öyle davranmazsın eşek

bi mekana gidince araba anahtarı, zippo çakmak, marlboro ve ayfonu masanın üzerine bırakmak.

Şahin arabayla son ses müzik acip araba camini yavaştan açmak suretiyle siritmak ankarada daha mevcut sanki

Ajans'ta var bunlardan.
Ama onlara inanan hemcinslerim de var.:sırıt:

Bir gidin ya..

Köpek beslemeleri.
Köpeği üstelik son derece geri zekalıca beslemeleri ve yetiştirmeleri.(Gerçekten hayvan sever olduğu için besleyenleri kutluyor ve ayrı tutuyorum tabii ki)
Bu kadar belli etmeyin başınızdaki şeyin sulu bir et parçası olmaktan başka
bir işlevi olmadığını.
Biraz zeka ürünü eylemler icat edin lütfen.
Kas yapın mesela.

Yüksek ses müzik = Araba.

Kopek besleyen cok, ama beni cekmiyor kopekten korkarim cunku.

...
( :

Benim çevremde ne üniversitede ne de şu anda hiç öyle dikkat çekeyim diye bir şey yapan olmadı.

Mesela cok dalgalı denize girip deli gibi yuzerler filan ;d Dalga cilgin cocugun mayosunun arkasını yirtmisti hic unutmam ksldjklfjdkl

Şahinle son ses rap, sabahın 6'sın da okumuyosunuz etmiyosunuz zaten gidin evinizde uyuyun be derdiniz ne. :o

Geri