Erkeklerin kızlara hava atmak için yaptıkları eylemler

Konu sahibi son olarak 196 gün önce görüldü
hava atmak mı artık etkilemek mi bilemem bazen metro olsun tramvay olsun buralarda denk geliyorum eleman tutamaçı tutup pazuları bir şişiriyor sanırsın arnold

Karakterindeki boşluğu maddiyatla kapatmaya çalışan insanlar.

viraja gelindiğinde el frenine asılıp vitesi 2 ye takıp gaza basmak güzel adranalin yanında kızlarında dikkatini çekiyo en azından bakıpp aaa kro diyola asdfdöç

Böyle saçlarını önlerinde ki kısımları geriye sallamaya çalışırlar.

Discovery cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bacak kası gösteriyor asdasasaad.

Boşa sallamayıp yakın çevremden veriyorum örneği yazın. Motorsiklet . Hasılatı da iyiymiş öyle diyorlar.
(bakış açısına özellikle dikkat çekmek için yazdım bunu, mesaj ulaşmıştır umarım .d )

Araba anahtarı ve zippo masanın üstünde olacak yoksa olmaz

Niye hava atılıyorsa kızlara bende onu anlamıyorum etkilemek için başka şeyler denemek varken hava atmak niye yani arabada yüksek ses müzik dinleyince yada kaydırınca kızlar mest mi oluyorlar umursamaz tavırlarla kıza nasıl hava atılır o da düşündürücü bence o tavır kızların erkeklere yaptığı hava gibi geliyor

bi mekana gidince araba anahtarı, zippo çakmak, marlboro ve ayfonu masanın üzerine bırakmak.

Araba anahtarı ve zippo masanın üstünde olacak yoksa olmaz

Kendi adıma bu iki yoruma katılmıyorum bizim bayanlar gibi çantamız yok hepsini cebimizde taşıyoruz zaten bir yerde oturunca da rahatsız ediyor mecbur çıkartıp masaya koyuyoruz bana son derece normal geliyor

Kızlar salak olup kanmasa onlarda bu tur seylerle dusurmeye çalışmazlar herhalde.

(bakış açısına özellikle dikkat çekmek için yazdım bunu, mesaj ulaşmıştır umarım .d )

Otübüste bir yere tutunmadan eller cepte gidebilmenin bi numarası yoksa artık tutunabilbilir miyim kızlar? Zor oluyor bi yaştan sonra

Dini bütün olmak ve Beyza, Sümeyye vb. tavlamak.

Byxx-ZNIUAEKgCt.jpg

Hava satın almak. ^^

Boşa sallamayıp yakın çevremden veriyorum örneği yazın. Motorsiklet . Hasılatı da iyiymiş öyle diyorlar.

Aklıma lisedeyken motoruyla bize hava atmak isterken yere düşen çocuk geldi,hüzünlendim...
Raven gelsene ya bişey dicem.

Omuzları kabartmak (horoz ya) Sjsj

Geri