Erkeklerin kızlara hava atmak için yaptıkları eylemler

Konu sahibi son olarak 197 gün önce görüldü
arabayla patinaj çektirmek :D

Şahin arabayla son ses hava atiolar:D

Belediye otobüsünde tutmaçlardan (evet tutamaç) tutunmadan gitmeye çalışmak.

Tesbih çekerek gerile gerile yürümüyorlarmı çok itici oluyorlar.:T:

Motor üstünde değişik değişik hareketler :D
Honda CBR 600 varsa yap havanı at gözünü sevdiğim ama altındaki motor asya falansa hiç uğraşma :p

Otobüsde metro da tutunmadan durmanın bazıları tarafından bi halt olduğunu zannedip tribe girmesi :D

en iyi arkadaşını(beni) bilgin havasında(konu ile alakası olmayan) yere gömme.

hiçbir erkek bana hava atmadğı ini bilmiyorum bunları:D

okuldaki halı saha maclarını izlemeye gelen kızları gören erkeklerin birden kendilerini messi ve ronaldo havasına sokması topu yolda görse bomba diye alıp karakola götürücek insan birden en haşin forvetlerden bile daha haşin oluyor :D

Para ve paranın getireceği türevler ancak bunlara önem veren gerzekleri etkileyeceklerinden bihaberler.

Umursamaz görünmek, kusurlarıyla (çok abartmadan) dalga geçmek.

İşe yarıyor beyler.. Bkz:copyright :p

hangisini anlatsam nerden başlasam kapıma köpek ettiklerimden mi :)))))

Yuhh be kardeşim Vücut geliştirme yi kızlara hava atmak için yapılanlar kısmına koymuşsunuzya daha ne diyeyim size.. 6-7 aylık amele sporculardan bahsetmiyorum, bu işi yıllardır yapanlar zaten kendimiz için yapıyoruz bu sporu, kızlar için yapsak YAPMAYIZ zaten çünkü bunlar göbekli güçsüz hımbıl yağ tulumu erkeklerden hoşlanıyor, sokaktan geçen kızlara hava atma gibi ihtiyaç yada gereksinim yok, çünkü fitness ci kızlarda vücut geliştirmeci erkeklerden hoşlanıyor, niye uğraşalım ki bizi beğensinler diye..

buyuk hata...yillar once kuzenlerimle tatildeyken serserinin biri pesimizden geliyodu

donup bi bagirdim..mahalle cinladi..
buna benzer bi kac olay daha var

gebertirimm :Dd

Geri