Kimsenin artık bunu dert ettiğini sanmıyorum ektirirler olur biter
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Keller kapatılsınsaç deyinceeee tabi ki @elazulreal .p
muhteşem kıvırcık saçlarıylaaa
Ondaki saç ikinize de yeter sjsjsjssaç deyinceeee tabi ki @elazulreal .p
muhteşem kıvırcık saçlarıylaaa
Benzini shellden, ilgiyi kelden, fişeği hoşgeldin den alacaksın ahaha.Yanlardan ve tepeden hafif açıldı. Şu an dert etmiyorum. Aksine seviyorum yeni görüntümü.
Ama içten içe ; Ulan ya 45 ine geldiğimde bu meseleye kafayı takar da ekecek saç da bulamazsam. Saçma salak protez saçlara falan meyledersem. Allah muhafaza. Şimdiden eksem mi hazır arkalar duruyorken diye düşünmüyor da değilim.
Valla yeni dökmeye başladığım süreçte herkes yok prp yok simulasyon falan bir sürü şey söylediler. Yap bunları dökülme kesilir dediler. O kadar rahatsız değildim ki dökülmesinden hiçbirini yaptırtmadım.Benzini shellden, ilgiyi kelden, fişeği hoşgeldin den alacaksın ahaha.
Dökülme süreci tam evreye ulaşmadığı sürece ekince çok faydası olmaz.
Senin daha çok zamanın var, keyfini çıkar şimdilik seyrek saçların.
Ben 19 yaşında döktüm, saçlı halimi hatırlamıyorum bile, böyle mi.. çok mutluyum.
Yalnız Türkiye'ye saç ekimi için dünyanın her yerinden geliyorlar, iyi olduğumuz ender şeylerden birisi.
İngiltere prensi William kel kardeşim, ne yapacaksın saçı.
Fenerlilerden çok senle No Pasaran sevindiniz :dNeyse fenerliler son kupa nedeniyle 2026 yılında az saç döker kelliği 1 yıl daha ertelediler![]()
evet seviniriz oynasaydınız da yenseydinizFenerlilerden çok senle No Pasaran sevindiniz :d
Kele bak kele.
Ekli dosyayı görüntüle 129679
Ağlayan kel. Gelirken ağladı, giderken ağladı.
Keller, biraz göttürler.
Ağla keltoş.