Erkeklerin Kadınlarda Sevdiği Fiziksel Özellikler

F
  • Kullanıcı Fenerbahçe
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Erkekler Kulübü Arşiv
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Erkeklerin Kadınlarda Sevdiği Fiziksel Özellikler

Işıldayan cilt Özelliği: Dünya çapında renk yöneticisi olan Jillian Dempsey, ciltteki hafif parlaklığın herkese çekici bir ışıltı kazandıracağını söylüyor. Uygulama: Önce cildinizi yumuşatmak için renkli bir nemlendirici kullanın. Parmaklarınızı kullanarak pembe renkli bir krem allığı yanaklarınıza uyguladıktan sonra, üzerine dore renklerde bir pudra sürebilirsiniz.

Flörtöz kaküller: Kendinize en çok yakıştırdığınız saç şeklini bulmak için ıslakken saçlarınızla bir süre oynayın ve sonrasında büyük bir fırça yardımıyla onları kurutun. Elektriklenmeyi ve kabarmayı önlemek için saç uçlarınızı yumuşaklık katan şekillendirici bir serum ile şekillendirin.

Dağınık Tutamlar: Doğal halde değişik yönlere taranmış gibi duran saç uçlarının müthiş seksi bir hava yaratır. Uygulama: Bu dokuyu nemli saça hacim veren bir şekillendirici ile elde edebilirsiniz. Saç kurutma makinesiyle kuruttuktan sonra bazı tutamlarınızın ucunu yuvarlak bir fırça ile kıvırın. Geri kalanları olduğu gibi bırakın.

Kedi gözler: Üst kirpiklerin diplerine krem bazlı bir eyeliner çekin. Çektiğiniz bu çizgiyi bir santimetre kadar dışarıya taşırarak, ucunu kaşınıza doğru kalkık halde bırakın. Yumuşak renklerde göz farları ve siyah bir maskara ile görünümünüzü tamamlayın.

Yandan atkuyruğu: Sabitleyici bir saç jölesi kullanın. Ardından saçınızı kulağınızın altında toplayın ve lastik bir bant ile tutturun. Çok fazla derli toplu görünmemesine dikkat etmelisiniz.

Kısa küt saç: Saçınızın tepesini hafifçe kabartarak dağınık bir hava verebilirsiniz. Elektriklenmeyi önlemek için yumuşatıcı bir sprey uygulayın.

Frambuaz renkli dudaklar: Solmasını veya tamamen silinmesini engellemek için rujunuzu uygulamadan önce dudağınıza kompakt fondöten uygulayın. Rujunuz dağılırsa, kapatıcı bir kalem ile düzeltebilirsiniz.

Metalik gözler: Simleri sabitlemek için göz çevrenize kapatıcı uygulayın. Ardından göz kapağınıza parlak bir renk sürün. Gümüş tonları açık renklerde göze çarparken, koyu tonlar bronz rengi ortaya çıkartır.​

bi erkek beğeniyor diye şekilden şekile girmeye gerek yok bence. Herkesin bir şekli şemali olmalı diye düşünüyorum bi kadın olarak karşı cins nasıl beğeniyorsa sizi öyle beğensin. Bu yaşıma kadar da bi erkek arkadaşım istiyor diye ne giyim tarzımı ne saçımı değiştirmişliğim oldu.

saç için bkz. Victoria beckham :D

içime sinen neyse odur bana yakışan..kimse için şekle girmem.

ya bu kadınları anlamak harbiden zor yok içime sinen neyse yok kendime göre yaparım falan

iyi tamam güzelde

yaptırdıkdan sonra neden bize nasıl olmuş saçlarım güzel olmuşmu beğendin mi diye soruyorsunuz ?

madem öyle sormayın bize biz farketmediğimizde de bize kızmayın :D:D:D

Fark etmeyince odunluk olarak görüyorsunuz hemde üstümüzdeki bu odunluk yükü kalkar :D:D:D

gerçi ben her türlü farkederimde farketmeyen arkadaşlarım hemcinslerim adına bi savunma yapıyım dedim :D:D:D

ya bu kadınları anlamak harbiden zor yok içime sinen neyse yok kendime göre yaparım falan

evet ben içime sinen neyse onu begenirim ve sormam buna inan ..burayı aldım içinde söylediğim sözler oldugu için.:cici:

MeLiNNa iyi ne güzel tabi içine sinen neyse onu yap doğrusuda o zaten ama bu bizi fazla ilgilendirmiyor

bizim için yanımızdaki bayan her haliyle güzeldir :D

iyi tamam güzelde

yaptırdıkdan sonra neden bize nasıl olmuş saçlarım güzel olmuşmu beğendin mi diye soruyorsunuz ?

madem öyle sormayın bize biz farketmediğimizde de bize kızmayın :D:D:D

Fark etmeyince odunluk olarak görüyorsunuz hemde üstümüzdeki bu odunluk yükü kalkar :D:D:D

gerçi ben her türlü farkederimde farketmeyen arkadaşlarım hemcinslerim adına bi savunma yapıyım dedim :D:D:D

ben sormam sevgilim öküz gibi bakyorsa anlarım ki beğenmiş.
ama yine de ben odun derim romantik odun derim zaten. Yani her türlü odun.

ilgilendirsin diye demedim zaten EroL :D hani arada söz dinlemeyenlerde olur onu anlatmaya çalıştım :cici:

:) breh breh .. Işıltılı dudaklar, duvara badana yapsan daha az parlar bunun neyi seviliyomuş merak ettim. Akabinde zaten insanlarda ilk görüşte bi etkilenme oluyor şekli şemali neyse onu beğeniyosun, ve çoğuda bunlardan ibaret olmuyor.

EroL kaç kızların elinde kalcan :zuha::zuha:

Açık saçlar daha çok ilgi çekiyor.

Topuz diyorum topuz.
İnce bir gerdan, hafif açık omuz, köprücük kemikleri ve topuz...

Çok dağınığım oda çok memnun :D eyeliner bile çekemeyen bir kızım :D:D ayrıyetten öyle makyaja badanaya vaktim yok tek önemli şey saçımdır benim için gerisi tınnnefi

Gözler gözler gözler gözler gözler gözler gözlerrrrrrrr

Bakışları Nebahat gibi
Saçları Frds gibi
Gülüşü Eda gibi
Giyimi Ayşe gibi olmalı...
BBt2go2CYAAnh7w.jpg:large

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri