Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
gerçekten bunu istiyor musunuz?İhmal etmesin güven versin yaşadığı olumlu yada olumsuz şeyleri paylaşsın bişey saklamasın
gerçekten bunu istiyor musunuz?
şaşırdım, o yüzden soruyorum.
teşekkürler cevabın için.Tabi ki bir erkek ihmal edilmemesini ister kadının da aynı şekilde.. birlikte olduğu kadının olumlu yada olumsuz yaşadığı şeyleri bilmek ister. Olumlu şeyleri duyunca, hayatında güzel giden şeylerin olduğu bilince mutlu olur pozitif etkiler erkeği de.. destek olur.. olumsuz şeyler yaşadığında da aynı şekilde o sorunu nasıl çözebileceği konusunda yardımcı olmaya çalışır yön gösterir eğer kendisi çözemezse, el elden üstündür, bi şekilde halledilir araya birileri konur çözülür herşey..
Yazdıklarım da mı acaba bi gariplik var diye düşünüyorum şahsen şuan sen şaşırdım deyince 😀 hep destek tam destek her zaman için
teşekkürler cevabın için.
Hani eskiden dansöz müş. Yaşadıkları olumsuzlukları niye anlatsın ki? Tabi anlatabilir de.Tabi ki bir erkek ihmal edilmemesini ister kadının da aynı şekilde.. birlikte olduğu kadının olumlu yada olumsuz yaşadığı şeyleri bilmek ister. Olumlu şeyleri duyunca, hayatında güzel giden şeylerin olduğu bilince mutlu olur pozitif etkiler erkeği de.. destek olur.. olumsuz şeyler yaşadığında da aynı şekilde o sorunu nasıl çözebileceği konusunda yardımcı olmaya çalışır yön gösterir eğer kendisi çözemezse, el elden üstündür, bi şekilde halledilir araya birileri konur çözülür herşey..
Yazdıklarım da mı acaba bi gariplik var diye düşünüyorum şahsen şuan sen şaşırdım deyince 😀 hep destek tam destek her zaman için
Hani eskiden dansöz müş. Yaşadıkları olumsuzlukları niye anlatsın ki? Tabi anlatabilir de.
(Ha, bir de insan gerçekten seviyorsa sevdiğini sorgulamaz. Sorguluyorsa aslında sadece arzu ediyor. Gerçek sevgi değil. Seven sevdiğini olduğu gibi sever.)
Herkesin kendi sorunları ile kendi baş etmesi gerekir. Buna özgürlük denir. Zaten sen de ölümlüsün. Bugün varsın, yarın yok olursun. İnsanları kendi deneyimlerini yaşamaktan mahrum etmemeli. Bir gün sensiz de hayatın üstesinden gelebilmeli.Sorgulamaktan bahsetmedim bişey saklamasın derken bunu kasdettim, paylaşır insan sevdiğiyle herşeyi.. hayatında iyi yada kötü giden birşey olduğunda paylaşmasın mı merak edilmez mi.. saklasın mı.. seven sevdiğini her şeyiyle kabul eder.. hatalarıyla, eksiklikleriyle, sebep olduğu bütün üzüntülerle kabul etmek demektir.. ben sevdiğimi sorgulamam. Hayatını kolaylaştırmak için elimden geleni yaparım