Erkeklerin kadınlarda aradıkları

• Kullanıcı Hüma
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal Sözlük
Konu sahibi son olarak 188 gün önce görüldü
Ya şuna bak şuna, var mı böylesi, varsa öleceğim ya, bu nedir ya, bu nasıl bir soğukluk ve güzellik, bu nasıl ya, var mı aramızda böylesi ya,

nutkum tutuluyor, inanın...

Şuna bak.

WhatsApp Image 2026-03-21 at 19.33.20.jpeg

ARZU YANARDAĞ

Geberirim. ...

arayan bulurmuş
bulanlar arayanlarmış

Sarışın olsun. Saçları kıvırcık sarı olsun düz de olur. Gözleri mavi ya da yeşil olsun. Uzun tırnakları olmasın. Çok açık giyinmesin
Feminist olmasın. Öğretmen olsun

Oncelikle bi empati duygusu olsun da

Sonrasina bakariz

hm, bence ten uyumu, guven, eglence (birlikte eglenebilmek, gulebilmek manasinda)

Bilmem arkadasim dedikleriyle flort ağzıyla konuşmasın mesela. Micmicmic.

İhmal etmesin güven versin yaşadığı olumlu yada olumsuz şeyleri paylaşsın bişey saklamasın

İçi de dışı kadar güzel olsun.

gerçekten bunu istiyor musunuz?
şaşırdım, o yüzden soruyorum.

Tabi ki bir erkek ihmal edilmemesini ister kadının da aynı şekilde.. birlikte olduğu kadının olumlu yada olumsuz yaşadığı şeyleri bilmek ister. Olumlu şeyleri duyunca, hayatında güzel giden şeylerin olduğu bilince mutlu olur pozitif etkiler erkeği de.. destek olur.. olumsuz şeyler yaşadığında da aynı şekilde o sorunu nasıl çözebileceği konusunda yardımcı olmaya çalışır yön gösterir eğer kendisi çözemezse, el elden üstündür, bi şekilde halledilir araya birileri konur çözülür herşey..
Yazdıklarım da mı acaba bi gariplik var diye düşünüyorum şahsen şuan sen şaşırdım deyince 😀 hep destek tam destek her zaman için

Tabi ki bir erkek ihmal edilmemesini ister kadının da aynı şekilde.. birlikte olduğu kadının olumlu yada olumsuz yaşadığı şeyleri bilmek ister. Olumlu şeyleri duyunca, hayatında güzel giden şeylerin olduğu bilince mutlu olur pozitif etkiler erkeği de.. destek olur.. olumsuz şeyler yaşadığında da aynı şekilde o sorunu nasıl çözebileceği konusunda yardımcı olmaya çalışır yön gösterir eğer kendisi çözemezse, el elden üstündür, bi şekilde halledilir araya birileri konur çözülür herşey..
Yazdıklarım da mı acaba bi gariplik var diye düşünüyorum şahsen şuan sen şaşırdım deyince 😀 hep destek tam destek her zaman için
teşekkürler cevabın için.

Hani eskiden dansöz müş. Yaşadıkları olumsuzlukları niye anlatsın ki? Tabi anlatabilir de.

(Ha, bir de insan gerçekten seviyorsa sevdiğini sorgulamaz. Sorguluyorsa aslında sadece arzu ediyor. Gerçek sevgi değil. Seven sevdiğini olduğu gibi sever.)

Hani eskiden dansöz müş. Yaşadıkları olumsuzlukları niye anlatsın ki? Tabi anlatabilir de.

(Ha, bir de insan gerçekten seviyorsa sevdiğini sorgulamaz. Sorguluyorsa aslında sadece arzu ediyor. Gerçek sevgi değil. Seven sevdiğini olduğu gibi sever.)

Sorgulamaktan bahsetmedim bişey saklamasın derken bunu kasdettim, paylaşır insan sevdiğiyle herşeyi.. hayatında iyi yada kötü giden birşey olduğunda paylaşmasın mı merak edilmez mi.. saklasın mı.. seven sevdiğini her şeyiyle kabul eder.. hatalarıyla, eksiklikleriyle, sebep olduğu bütün üzüntülerle kabul etmek demektir.. ben sevdiğimi sorgulamam. Hayatını kolaylaştırmak için elimden geleni yaparım

Sorgulamaktan bahsetmedim bişey saklamasın derken bunu kasdettim, paylaşır insan sevdiğiyle herşeyi.. hayatında iyi yada kötü giden birşey olduğunda paylaşmasın mı merak edilmez mi.. saklasın mı.. seven sevdiğini her şeyiyle kabul eder.. hatalarıyla, eksiklikleriyle, sebep olduğu bütün üzüntülerle kabul etmek demektir.. ben sevdiğimi sorgulamam. Hayatını kolaylaştırmak için elimden geleni yaparım
Herkesin kendi sorunları ile kendi baş etmesi gerekir. Buna özgürlük denir. Zaten sen de ölümlüsün. Bugün varsın, yarın yok olursun. İnsanları kendi deneyimlerini yaşamaktan mahrum etmemeli. Bir gün sensiz de hayatın üstesinden gelebilmeli.

Ve her şeyi konuşmak yada paylaşmak aslında masum bir istek değil. Denetim arzusu içerir. Bu da karşındakini ya boğar, ya da hırçınlaştırır. Ve ilişkiyi öldürür.

çok bir şey istemiyoruz
ilgi sevgi şefkat
iki güzel söz
bitti gitti
özel günlerimizi unutmasınlar yeter

• Korkunç
Tepkiler: ne
Tek tük arkadaşı olsun erkek delisi olmasin.
Kandırmasın
Yalan hiç konusmasin

Geri