Erkeklerin kadınlara yapabileceği maksimum sürprizler

• Kullanıcı ne
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal Sözlük
🟢 Konu yazarı şu anda aktif
Balon
Çiçek
Gül dökme (kamyon uçak suya gül)
Tektaş

Sürpriz beklentim hiç olmaz hatta yapılmamasını tercih ederim.:)

Samimiyetle ilişkisine sahip çıkması ve davranışları ile belli etmesi yeterlidir.

balondan tektaşa doĝru gül döktüm yollarınaa

• Kahkaha
Tepkiler: ne
Sürpriz beklentim hiç olmaz hatta yapılmamasını tercih ederim.:)

Samimiyetle ilişkisine sahip çıkması ve davranışları ile belli etmesi yeterlidir.
Lefty cim nasıl bu kadar ruhsuz ve kontrollü olabiliyorsun. Ne demek yapılmaması tercih ederim ya ?
Bilim adamı adayı olsa sana bilimsel bir konuda sürpriz yapsa heyecanlanmaz mısın ?

Ben zamanında sevgililer gününde 1 kg dana döş kıyma alarak sürpriz yapmıştım. Tabi telefonuma gelen 20 çağrı ve 30'dan fazla küfürlü mesaj ile karşılığını da almıştım.

eskiden umrumda olmazdı şimdi prenses gibi davranmalı diyorum.
çünkü ben buna değerim.

Sürprizden ne anlar onlar. Max yapacağı sürpriz cee eee olur. Sklksks

• Kahkaha
Tepkiler: Sim
Lefty cim nasıl bu kadar ruhsuz ve kontrollü olabiliyorsun. Ne demek yapılmaması tercih ederim ya ?
Bilim adamı adayı olsa sana bilimsel bir konuda sürpriz yapsa heyecanlanmaz mısın ?
"İçinden gelen ne ise onu yapabilir ancak benim özel bir beklentim olmaz" anlamında yazdım çünkü dediğim gibi ben bu tip detaylara hiç önem vermem. Davranışlarındaki samimiyet / tutarlılık ile bana ne hissettirdiğini dikkate alırım.

@Serçe ciğim bu durum ruhsuzluk ya da kontrollü olmak değil de bakış açısı farkı olabilir.:)

Konuyu açarken yazdıkların ise bana çok uzak ve hiçbir şekilde istemem. Tamam, beni ruhsuz kabul edebilirsin.:):emoji_two_hearts:

• Kahkaha
Tepkiler: ne
"İçinden gelen ne ise onu yapabilir ancak benim özel bir beklentim olmaz" anlamında yazdım çünkü dediğim gibi ben bu tip detaylara hiç önem vermem. Davranışlarındaki samimiyet / tutarlılık ile bana ne hissettirdiğini dikkate alırım.

@Serçe ciğim bu durum ruhsuzluk ya da kontrollü olmak değil de bakış açısı farkı olabilir.:)

Konuyu açarken yazdıkların ise bana çok uzak ve hiçbir şekilde istemem. Tamam, beni ruhsuz kabul edebilirsin.:):emoji_two_hearts:
Kocaman bir şartlanmışlık gördüm zaten seni asla senin bakış açında birisi mutlu edemez sen dingin su isen o deli fişek olmalı denge ancak öyle kurulur diye düşünüyorum ya neden hep askeriyede yaşıyor gibi bir his
oluşturuyorsun bende Sjsjsjs

Sen bir kadınsın kadınlar çicek gibidir sevildikçe açar ayh sen resmen sulamayın diyorsun izin ver sana küçük suprizler yapsın bekleme ama olunca da mutlu ol yahu.

Ay yok ben seni cimere şikayet edeceğim kalbin varmı yok mu baksınlar Sjsjsjs

Belli bir entelektüel birikimi olan kadınların genelde sohbet konusu dahi olmayan şeyler. Hatta gözlemlediğim bu tarz kadınlar hemcinslerinden ziyade erkeklerle daha iyi anlasiyor. Erkekler akıllıca hareket etmeye daha eğilimliler çünkü.
Damızlık gibi yasayan kadınlarla ilgilenen beyler bu konuya kafa yorabilir.

Kadınlar bir çiçektir doğru. Lakin kaktüs de bir çiçektir. Güzel avrat otu da bir çiçektir. Biri batar, diğeri nalları diktirir. Bu ayrımı doğru yapalım. Kurallara uyalım, uymayanları uyaralım.
Belli bir entelektüel birikimi olan kadınların genelde sohbet konusu dahi olmayan şeyler. Hatta gözlemlediğim bu tarz kadınlar hemcinslerinden ziyade erkeklerle daha iyi anlasiyor. Erkekler akıllıca hareket etmeye daha eğilimliler çünkü.
Damızlık gibi yasayan kadınlarla ilgilenen beyler bu konuya kafa yorabilir.
Bir de erkekleri çiftleşme aracı olarak gören kadınlar var. Soy kurutur öyleleri.

Şahsen ben çok tutarlıyımdır. Eğer beni gıcık ettiyse, söktürü çekeceğim gibi 14 Şubat'da gider teneke keçi tulum, sakatat, kokoreç, kuyruk yağı gibi çok orijinal hediyeler alabilirim. Tabiatım böyle.

yemek yeriz ya
bence sürpriz

Kapiya sifir bir araba ceker benim icin guzel supriz olur..Ama benim begendim araba olmali kontrollu supriz daha cok hosuma gider....

Geri