ERKEKLERİN,kadınlar için dedikleri DIR-DIR-DIR

🕒 Konu sahibi 10 saat önce aktifti
ERKEKLERİN,kadınlar için dedikleri DIR-DIR-DIR şudur ki: KADIN emektar-DIR! KADIN fedakar-DIR! KADIN cefakar-DIR! KADIN ana-DIR!

Tamam doğru da bazen erkeklere hak vermiyor değilim:)

Ömrümde gördüğüm en provakatif başlık :)

Bir kadının dırdırı kadar çileden çıkartan bir imtihan yoktur sanırım ..
Ben bunu tam 2 yıl yaşadım ..
2 yıl boyunca iş yeri servisimin arkasında oturan bir bayan başımın hemen dibinde adeta dırdır senfonisi verdi .. Bir saatlik yol boyunca bir kere adam akıllı uyumama izin vermedi koltuğumda ..
Bir insan ortalık yerde YAPTIRDIĞI SEZERYANIN EN İNCE AYRINTILARINA KADAR BAHSEDER Mİ YAHU ! Çocuğunun kakasından okuduğu sınıfın öğretmenine kadar ne varsa ezberlemiştim ..
Her gün ama her gün kadına lanet ettim ve her gün günaha girdim ..
Sonunda Rabbim sanırım bana acımış olmalı ki kadından kurtuldum ve işten çıkardılar ..
Şu an anlatırken bile ürperdim yahu ne kabustu o kadın ..

Ne ayıp sanki boşa konuşuyoruz ....
Konusana değil konuşturana bakın sizdee

Ömrümde gördüğüm en provakatif başlık :)

Bir kadının dırdırı kadar çileden çıkartan bir imtihan yoktur sanırım ..
Ben bunu tam 2 yıl yaşadım ..
2 yıl boyunca iş yeri servisimin arkasında oturan bir bayan başımın hemen dibinde adeta dırdır senfonisi verdi .. Bir saatlik yol boyunca bir kere adam akıllı uyumama izin vermedi koltuğumda ..
Bir insan ortalık yerde YAPTIRDIĞI SEZERYANIN EN İNCE AYRINTILARINA KADAR BAHSEDER Mİ YAHU ! Çocuğunun kakasından okuduğu sınıfın öğretmenine kadar ne varsa ezberlemiştim ..
Her gün ama her gün kadına lanet ettim ve her gün günaha girdim ..
Sonunda Rabbim sanırım bana acımış olmalı ki kadından kurtuldum ve işten çıkardılar ..
Şu an anlatırken bile ürperdim yahu ne kabustu o kadın ..

Allah iyiliğini versin.koptum resmen :)

Geri