Erkeklerin ilk buluşmada dikkat ettiği 5 şey

• Kullanıcı VERA
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal - Kızlara Özel
Konu sahibi son olarak 8 gün önce görüldü

Heyecanlı bir ilk buluşma yaşayacaksanız, kıyafetinizden oturuş şeklinize kadar birçok detayı düşünürsünüz. Peki erkekler gerçekten neye dikkat eder? İşte ilk buluşma da işinize yarayacak bazı bilgiler​

DİŞLERİNİZ VE GÜLÜŞÜNÜZ

DİŞLERİNİZ VE GÜLÜŞÜNÜZ

"Güzel bir gülüşün var". Bu yorumu daha önce filmlerde bile fark etmiş olmalısınız çünkü erkekler önce dişlerinizi ve kokunuzu fark eder.
Bu ilk izlenim için diş hijyeniniz uygun biçimde olmalıdır. Eh, sadece erkekler değil, kadınlar da önce bunu fark eder. değil mi?

GENEL OLARAK TARZINIZ VE DIŞ GÖRÜNÜŞÜNÜZ

GENEL OLARAK TARZINIZ VE DIŞ GÖRÜNÜŞÜNÜZ

Elbette bunun çok sığ olduğunu söyleyebilirsiniz, ancak bu insan doğasıdır!
Erkekler ilk buluşma için ne kadar çaba sarf ettiğinizi görür.
Makyajda aşırıya kaçtın mı? saçın nasıl? Ne giyiyorsun? Etkilemek için çok mu uğraşıyorsun? Ah, her şeyi fark ediyorlar.

ONLARA OLAN İLGİNİZ

ONLARA OLAN İLGİNİZ

Ne sorduğun çok önemli! Soruları ve konuşmaları kendi kişiliğinize göre araştırıyorsunuz. Sorduğunuz şey bir bakıma sizin yansımanızdır.
Erkekler onlara olan ilginize ve dikkatinize değer verir. Bol bol dinlemeyi ve sorular sormayı ihmal etmeyin

NE KADAR SAF OLDUĞUNUZ

NE KADAR SAF OLDUĞUNUZ

Erkekler bir şekilde sizi sağduyu ve zekanızla farklı şekillerde yargılamayı severler. Saflığınız, mizah,anlayışınız, masum yanlarınız onların dikkatini çekecektir

ELLERİNİZ  VE JESTLERİNİZ

ELLERİNİZ VE JESTLERİNİZ

Her erkek bir şekilde ellere dikkat eder. Bazıları tırnaklarınıza ya da elinizin yapısına bakarken bazıları içinse onları kullanma şekliniz daha önemlidir ama özellikle ilk buluşma da ellerinizin göz önünde olacağını unutmayın

Benim dikkat ettiğim tek şey hesap ne kadar gelecek,kim ödeyecek?

Çok planlı şeyleri sevmedim hiç. Giderim yaşanacak ne varsa yaşanır. Ama tabi herşey ayrıntılardan oluşur.

Ne demek ne yaşanacaksa yaşanır. İyice kudurdunuz siz

Ne demek ne yaşanacaksa yaşanır. İyice kudurdunuz siz
Hayır ya yok elimi şuraya koyayım yok şöyle mimik atayım değil neysem o olurum ne yaşanır sa yaşanır begenir begenmez demek istedim. Hocam fesatsınız : D

Yüzde 90 dis görünüs
Yüzde on dudaklarinizi yalamaniz.
Sizi ilk bulusmaya ikna etmisse kendinden emindir ve artik bu hatunu nasil döllerimden baskasini düsünmez.Erkekler böyle.
Istisnalar kaideyi bozmaz.
Alan memnun satan memnunsa yapicak bi sey yok.
Mutluluklar.

Ya Süreyya nikişgen bakış açısıyla konuyu analiz etmişsin : )

ahahass tabi doğruluk payı var ve ben güldüm ya baya güldüm...

bir erkek gercekten sizden hoslaniyosa ilk bulusmada manyak manyak hareketler yapiyor olabilir heyecandan. butun bu yazilanlara dikkat edecek konsantresi bile yoktur

İlk bulusmada sırnaşma dedim
4 yildir iliskimizin ana cumlesi

arkadaşlar vallahi memelerinize bakmıyoruz, o sonraki buluşmanin konusu.

Yüzde 90 dis görünüs
Yüzde on dudaklarinizi yalamaniz.
Sizi ilk bulusmaya ikna etmisse kendinden emindir ve artik bu hatunu nasil döllerimden baskasini düsünmez.Erkekler böyle.
Istisnalar kaideyi bozmaz.
Alan memnun satan memnunsa yapicak bi sey yok.
Mutluluklar.
Yemin ediyorum dogru tespit.. Sasmaz. Aksini iddia eden yalancidir.

Geri