Erkeklerin ilgisini çekmenin 3 sırrı

• Kullanıcı iFt
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Kadınlar Kulübü Arşiv
Konu sahibi son olarak 894 gün önce görüldü
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
3_83.jpg

Iişkiler aslında çok basittir. Biriyle tanışırsınız ve aşık olursunuz. Eğer işler iyi giderse sonsuza kadar mutlu olursunuz.

1_991.jpg

Gülümseyin

Hiç kimse yüzünde tatlı bir tebessüm olmayan biriyle diyalog kurmaz istemez. Gülümseme, sizi yanına yaklaşılabilir biri haline getirir. Gülebilen insanlar, onlarla iyi zaman geçirilebileceğinin de sinyalini verirler karşı tarafa. Yalnız, gülümsemeyi çılgınlar gibi gülmeyle karıştırmayın. Çünkü flört başlangıcında abartılı sırıtmalar çok iticidir. Yüzünüze en doğal, en içten gülümsemeyi yerleştirin.

2_830.jpg

Kahkaha

Okul kızları gibi kıkırdamak her zaman çok çekici olmayabilir ama doğal bir kahkaha atmaya açık olmak korkulacak bir şey değildir. Kahkaha atabilmek, espri anlayışınız olduğunu gösterir ki bu da pek çok erkeğin hoşuna gider. Şakalarına güldüğünüzü görmek, kendisini iyi hissetmesini sağlar. Sizin ilgi alanınızda olduğunu fark etmesine de yardım eder.

Dokunuş

Uygunsuz olmayan dokunmaları kast etmiyoruz elbette. Bunun için henüz erken! Ona meyilli durun ve konuşurken zaman zaman koluna, sırtına dokunun. Dokunmak, karşınızdaki erkeğe, görmezden gelemeyeceği kadar onunla ilgilendiğiniz mesajını verir.

Bn ne ilgisini çekecem doğallığmdan ödün vermem :hih:

Sanaldakine nasıl dokunacaksın arkaddaş :D hadi gülersin kahkaha atarsında dokunamazsın :D Ama faceden dürtüyorsun o var :D

Facem yok işte benim :D Forumdansa nasıl dürtecem peki :D Onuda açıklaman lazım bir kere :D

Forumdansa söyle ben dürterim yada forum oyunlarında üyeyi dürt var veya Emreye söyleyelim dürtme koysun :D

Forumdansa söyle ben dürterim yada forum oyunlarında üyeyi dürt var veya Emreye söyleyelim dürtme koysun :D

emreden bişey beklenmez :D yaaprsa 2014 e kalır bir kere :D tamam evet ben oradan dürterim olursa hoşlandım biri :D Forumdaki kızlar duydunuz forumdan hoşlandığınız bir varsa forum oyunlarından bir üyeyi dürte gelsin :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri