erkeklerin hepsinin gençken çok iyi top oynaması yalanı

• Kullanıcı Mastor
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal Sözlük
Konu sahibi son olarak 4 gün önce görüldü
Ben solağım bu arada, elim sol ayağım sol, şu an çıksam elimde birayla ağza top atarım adrese, tabii. * * *

-hatırlıyor musun biz Ömer'in takımı vardı onlarla maç yapmıştık nasıl yenmiştigg.
-Paspas ettik herifleri paspas.
-hatırlıyor musun attıgım golüüü, çatala.
-Çatala çatala, hıh-hıh-hıh... Paspas ettik.

Oe, 50 metre koş desen koşamaz, gelmiş 15 sene önceki anıyı anlatıyor.

Bu erkekler niye böyle ya?

Kim diyor bunları? Kimlerle görüşüyorsun beyfendi

O bacak çocukken kanamazsa çocuk değilsin hüğğğ :emoji_face_palm:

Ayda bir kahvede geçen mevzu, lan herkes mı halı saha kralı olur, roket gibi ayağı olur, kanatlarda fırtına gibi eser..
Askerlik anılarından beter, herkesin futbol anısı var..
Çoğu mavra tabii ki.

Halı saha maçlarında yine de kendini belli edenler var. Yetenekli ise yıllar geçse de körelmeyebiliyor.

bi keresinde çok güzel bi pas attıydım
resmen s çizdi
zirvede bıraktım

Senin oyle ilkel arkadaslarin var mi olm?
Siz bir kafede oturup "anaksimandros thalese hic saygisizlik etmemistir yada ettiyse allah belasini verir" tartismasi yapmiyor musunuz?
Yada zeno paradoksunu cozemesse parmenidesin cehenneme kadar "yolu" Var aziz dostum sohbetleri yapmiyor musunuz buzbag icerken.
Futbol ne awk2

Yalan yok şimdi iyi kaleciyim.:D

Ben bir kere farklı kulüplerde oynayan Üç iyi oyunca arasından sıyrılıp bir Gol atmıştım. Beni küçümsemişler di. İkinci bir kez olmadı yalnız. O nedenle unutamadıdığım bir anı oldu.

İyi top oynayan erkeklerin bacakları çarpık oluyor. :emoji_laughing:
Futbolculardan çarpık bacaklı bir örnek var mı? Bunu ilk kez duydum.

Çocuk yaşta ortaya çıkan bir sorun ise o oyuncunun genç yaşta yaptığı bazı hatalardan kaynaklanıyordur. Kavisli görünüme sanırım çarpık diyorsunuz.

Son düzenleme:
Futbolculardan çarpık bacaklı bir örnek var mı? Bunu ilk kez duydum.

Çocuk yaşta ortaya çıkan bir sorun ise o oyuncunun genç yaşta yaptığı bazı hatalardan kaynaklanıyordur. Kavisli görünüme sanırım çarpık diyorsunuz.
Canım çocukluktan beri oynuyorsa postür bozukluğundan ileri geliyormuş. Roberto Carlos bacakları gibi oluyormuş.​

babam... 17-18 yaşında görecektiniz beni ne topçuydum ama... sabah erkenden kalkar idmana giderdik her şey düzenliydi akşam 5ten sonra bir şey yemezdik...ne topçuydum ama.... kocam.... eskiden görecektin karıcım... eskiden?

Geri