Erkeklerin Hayır Diyemediği Sözler

Konu sahibi son olarak 2422 gün önce görüldü
Tıpkı kadınların olduğu gibi erkeklerinde kadınların kuracağı bazı cümlelere karşı zaafları vardır. Erkeklerin %75'i bu sözlere karşı koyamazlar. Özellikle bu sözleri hoşlandıkları kadınlar söylüyorsa bu hayatta o erkekten daha mutlu kimse yoktur.

· Vay Vay sen neymişsin böyle...
Bu cümle erkelerin kendilerini daha özel ve güçlü hissetmelerini sağladığı için çok hoşlarına gider. İçlerinde sakladıkları gizli cevherin fark edilmiş olduğunu işaretidir bu cümle. Bir erkeğe güzel cümleler ile iltifatlar ile verin gazı yapamayacakları hiçbir şey yoktur.

· Bana Kendimi Özel Hissettiriyorsun...
Bu cümleyi söylediğiniz an o erkek anında bir Romeo olacaktır. Cümlenin içerisinde ki samimiyet onların ruhuna kadar işler. Tıpkı bir aşk doktoru edası ile ilişkinize ve size yaklaşmaya başlar. Bu cümleden sonra aranızda ki bağ hiç olmadığı kadar kuvvetli olacaktır.

· En çok da (omuzlarına
virgul.png
gözlerine
virgul.png
gülüşüne
virgul.png
çapkın bakışlarına
virgul.png
sırtına) bayılıyorum...
Bir bütün olarak çok yakışıklı olduğunu söylemenizde bir erkeği mutlu edecektir ama ona özellikle bir yerini daha çok beğendiğinizi söylemeniz erkeğin o alanda diğer erkeklerden daha üstün olduğunu hissettirecektir. Bu cümle ile erkeğin egosunu okşarsınız.

· Seninle Zaman Geçirmekten hoşlanıyorum
Onunla zaman geçirirken sıkılmıyor olmanız onu mutlu edecektir. Bir erkeğe sıkıcı biri olduğunu hissettirirseniz bir daha sizinle görüşmek istemez. O yüzden kaybetmek istemediğiniz bir erkeğe asla "off çok sıkıldım
virgul.png
çok sıkıcısın..." gibi cümleler kurmayın.

· Bu kıyafet sana çok yakışıyor
Bu cümleye biz kızlarda bayılırız. Her ne kadar onlar bize bu cümleyi kurmasalar bile siz onlar için kullanın. Onun giymekten zevk aldığı bir kıyafeti çok beğendiğinizi gösterirseniz bu onu hem mutlu edecek hem de zevkli olduğunu hissettirecektir.

· Sayende harika bir gün geçirdim
Bu cümle erkeğin kendisini bir kahraman
virgul.png
bir prens gibi hissetmesini sağlayacaktır. Bir buluşmanın ardından bu cümleyi kurarsanız bir daha ki buluşmanız için erkek çok daha özenli davranacaktır.

· İşinde de çok başarılısın
Bu cümle erkeğin dış görüntüsünden çok beyin gücüne yapılan bir iltifattır. Yaptığı işlerin takdir edilmesi erkekleri cezp eder. Zeki birisi olarak görülmek erkeler için en iyi komplimandır.

· Harika bir ailen ve süper arkadaşların var
Ailesi ve sosyal çevresinin bir kız tarafından kıskanılıyor
virgul.png
beğeniliyor olması o erkeği motive eder. Çünkü bir erkek için yanında ki kadının ailesi ve arkadaşları ile sağlıklı ilişkiler kurabiliyor olması çok önemlidir.

· Sen Olmasan ne yapardım ben
Bu söz onu kendisini bir süper kahraman gibi hissetmesini sağlayacaktır. Bunu içinde çok özel bir şey yapmasına gerek yoktur
virgul.png
açamadığınız reçel kavanozunu açmış olması yeterlidir aslında.

Ben bunu normal ahir zaman da kız arkadaşlarımdan da duyuyor ve söylüyorum. Erkeğe dayandırmak abartı.

*Sen Olmasan ne yapardım ben

Ay hadi ordan her işini kendisi yapan biri olarak (perde takmak,konserve kapağını açmak bile dahil:D) bu cümleyi bir erkeğe söylemek benim için ne kadar zor düşünemiyorum.

Demiştim ben ;^' samimi olmayın oynayın^' .

VERA kim kiminle oynuyor arkadaşım açıklarmısın :P

konuya gelecek olursak
bugün buluşalım mı? soruna hayır diyemezler diyelim

Samimi ve net davranmak bozuyor şahısları . Oyunlara alışıklar genelde .

samimiyet konusuna katılıyorum fakat diğer yandan bunun üzerinden oyun oynamak yerine direk o kişiyle ilişiğini kesse daha mantıklı olmaz mı ?

samimiyet konusuna katılıyorum fakat diğer yandan bunun üzerinden oyun oynamak yerine direk o kişiyle ilişiğini kesse daha mantıklı olmaz mı ?

Oyun oynamaktan kastım bu zaten , samimi ve net olmayan herkes oyuncudur bana göre .
Anlatabildim umarım .
(:

Hepsine hayır diyebiliyorum, dünyada tek kadın o değil sonuçta :) ve dünya onun etrafında dönmüyor.

Erkekler egolarının okşandığı her sözcüğü sever. Aa desen bayılır egosunu şişiriyorsan… fjfjfjjjfjf

· En çok da (omuzlarına
virgul.png

gözlerine
virgul.png

gülüşüne
virgul.png

çapkın bakışlarına
virgul.png

sırtına) bayılıyorum...

Omuz anladık da sırt ne nedir yani ekip biçecek misin

Erkekler neden daha az yasar videolarini izledikten sonra söyleyin bunlari...
Cok şapşallar ya...

Meli.

Biri bana meli dediği zaman asla hayır diyemem...

Geri