Paradoxx
Üye
-
-
-
-
-
Genellikle sarışın renkli gözlü yada rus aşkı
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Ketcap mayonez katalim mi ustune?Ben, yüz güzelliğinden yana değilim benim aradığım kadın orta derece güzellikte olsada olur
ama elleri güzel olmalı özellikle tırnak kısmı parmaklarının boyutu önemli orantısız olmamalı
ondan sonracığıma ayak ve bacakları güzel olmalı ayak bileği ve diz kapağı ve dizkapağının alt kısmında kalan ayak kısmı kusursuz olmalı
bide ses tonu tabikide. kırmızı çizgim
Ben, yüz güzelliğinden yana değilim benim aradığım kadın orta derece güzellikte olsada olur
Lutfen, rica ediyorum melocan. Ben kendimi bu olayin disinda tutuyorum. Surada sanal seks'e bile doyamayan kadin erkekler var. Ben biliyorum yahu! Illa kaos mu yaratalim? Bu tip ortamlar benim icin eglence yeri sadece, otesi degil.^^ Dusen yaniyor zaten.Düşmeyecek kızlar için yine düşmüşler konuya... ha gayret arkadaşlarım, işalla be...
Ateş olsan anca lavaşı yakarsın annecim ne biçim konuşuyorsun öyle pis pis kelimeler... Ben de eğlencesine yazıyorum neden kendini ayrı tuttun şimdi, belki düşeceklerdi... Litfen yorumlarımı ciddiye almayın... Bahti kardeşim susar mısın tanımları okuyorum!Lutfen, rica ediyorum melocan. Ben kendimi bu olayin disinda tutuyorum. Surada sanal seks'e bile doyamayan kadin erkekler var. Ben biliyorum yahu! Illa kaos mu yaratalim? Bu tip ortamlar benim icin eglence yeri sadece, otesi degil.^^ Dusen yaniyor zaten.
Ateş olsan anca lavaşı yakarsın annecim ne biçim konuşuyorsun öyle pis pis kelimeler... Ben de eğlencesine yazıyorum neden kendini ayrı tuttun şimdi, belki düşeceklerdi... Litfen yorumlarımı ciddiye almayın... Bahti kardeşim susar mısın tanımları okuyorum!
Haydaaaaa.. tamam babacim ya ciddiye almaz ciddiyetsiz cevap veririz.(: Burdan dusse ne olacak Allasen. Sanal alti ustu, ciddiye almayin. Dusen yaniyor derken, dustukten birkac ay sonra surada aglayanlar oluyor. Onu demek istemistim... lavas kizarmis olsa hic fena olmaz ha.Ateş olsan anca lavaşı yakarsın annecim ne biçim konuşuyorsun öyle pis pis kelimeler... Ben de eğlencesine yazıyorum neden kendini ayrı tuttun şimdi, belki düşeceklerdi... Litfen yorumlarımı ciddiye almayın... Bahti kardeşim susar mısın tanımları okuyorum!
Sen önce akm ve 6xle spray atmayı öğren de sonra nişan aldıklarının durumuna bakarız.... cCc melo cCc.Haydaaaaa.. tamam babacim ya ciddiye almaz ciddiyetsiz cevap veririz.(: Burdan dusse ne olacak Allasen. Sanal alti ustu, ciddiye almayin. Dusen yaniyor derken, dustukten birkac ay sonra surada aglayanlar oluyor. Onu demek istemistim... lavas kizarmis olsa hic fena olmaz ha.
6x'i Bizon-19'a takip sprey atiyorum lan. Akm cop. Lazer disinda sprey atamiyorum lanet silahla...Sen önce akm ve 6xle spray atmayı öğren de sonra nişan aldıklarının durumuna bakarız.... cCc melo cCc.
Afiyet olsun, hataya selam dürüme devam.