Erkeklerin Gözünden Aşık Olunası Kadınlar

S
  • Kullanıcı SiyahBeyaz
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Erkekler Kulübü Arşiv
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
7mEl7a.jpg

Adil 32 yaşında bilgi-işlem sorumlusu: Biz dışarıdayken ya da arkadaşlarımızın yanındayken gözümün içine bakmalı beni desteklemeli bana tapmalı. Eve döndüğümüzde istediği kadar bağırsın çağırsınkavga çıkarsın. Evde hakimiyet kurması ağzımın payını vermesi ve kendini ispatlaması hoşuma gider.

Orhan 26 yaşında satış elemanı: Bana ne istediğini söylesin isteklerini açık açık söyleyen kadınları çekici buluyorum.

Cemil 37 yaşında avukat: Herkesin arzuladığı biri ile beraber olmak her zaman daha çekicidir. Bir ortama girdiğimizde bakışları üzerine çekebilen biri olmalı. Sürekli evde gri eşofmanla dolanan biri değil.

Serhan 34 yaşında pratisyen hekim: Anaç kadınlardan hoşlanmıyorum seksi bulamıyorum. Bir de sürekli neredesin diye arayan model var bir kadın kendini değersizleştirmek için bundan daha kötü birşey yapamaz heralde.

Denizhan 29 yaşında öğretmen: İyi öpüşmeli bedenini tanımalı yakışan şeyler giymeli. Kadınsı olmak etek giymekten ibaret değil sadece yürüyüşü el hareketleri duruşu her zaman dişiliğini göstermeli. Ses tonu ve konuşma tarzı da çok önemli.

Adil 32 kızın eline replik verseydin ele güne karşı hani

Sana muhtahak anasını satayım kaşı alnını ;)

Ne zaman Bur tarz konular görsem aklıma hep bu paragraf gelir :

Dünyada sizden, yani bütün erkeklerden niçin bu kadar çok nefret ediyorum biliyor musunuz? Sırf böyle en tabii haklarıymış gibi insandan birçok şeyler istedikleri için… Beni yanlış anlamayın, bu taleplerin muhakkak söz haline gelmesi şart değil… Erkeklerin öyle bir bakışları, öyle bir gülüşleri, ellerini kaldırışları, hulasa kadınlara öyle bir muamele edişleri var ki… Kendilerine ne kadar fazla ve ne kadar aptalca güvendiklerini fark etmemek için kör olmak lazım. Herhangi bir şekilde talepleri reddedildiği zaman düştükleri şaşkınlığı görmek, küstahça gururlarını anlamak için kafidir. Kendilerini daim bir avcı, bizi zavallı birer av olarak düşünmekten asla vazgeçmiyorlar. Bizim vazifemiz sadece tabi olmak, itaat etmek, istenilen şeyleri vermek… Biz isteyemeyiz, kendiliğimizden bir şey veremeyiz… Ben bu ahmakça ve küstahça erkek gururundan tiksiniyorum. Anlıyor musunuz?

Maria Puder.

Cemil 37 yaşında: kadınların gözünden aşık olunası erkek tipi

denizhan öpüşmek demiş gördünüz mü? hadi gelin öpüşelim lan

yani diyoki herkesin ideali baska, seni de sevecek birileri cikar elbet 29.5 yasindaki ev kizi hamiyet:d

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri