heLen
Gümüş Üye
-
-
-
-
Erkeklerin gözün de kadınların her hareketlerine bir cevapları vardır yada düşünceleri bakalım ne kadarı doğru bana göre hepsi
Sizce?
1. Seviyeli davranırsanız: ''Üff bunun da burnu amma havada yea.. Artist...'' derler.
2. Samimi davranırsanız: ”Kesin bana kur yapıyor )))” derler.
3. Birlikte olma isteğini sert şekilde reddederseniz: ”Kezo bu yea… Saygısız…” derler.
4. Birlikte olma isteğini nazikçe reddederseniz: ”Aslında gönlü var ama naz yapıyor…” derler.
5. Mesajlarına zamanında dönerseniz: ”Kesin bana aşık )))” derler.
6. Mesajlarına geç dönerseniz: ”Kendini ağırdan satıyor ))’ derler.
7.Çok geçe kalmadan eve dönüyorsa: ”Amma da ana kuzusuymuşsun beee :d” derler.
8. Geç saate kadar dışarda kalıyorsan: ”Bu saate kadar dışarda takılıyorsa ‘yolludur’…” derler.
9. Kapalı giyiniyorsanız: ”Bağnaz!! Yobaz!!” derler.
10. Açık giyinirseniz: ”’Taciz edilmek istiyor ki böyle giyinmiş” derler.
Ne yaparsanız yapın söyleyecek kötü bi şey bulur, sonra da ”Kadınları anlamıyorum yaa” diye ortalıkta gezinirler…
Sizce?
1. Seviyeli davranırsanız: ''Üff bunun da burnu amma havada yea.. Artist...'' derler.
2. Samimi davranırsanız: ”Kesin bana kur yapıyor )))” derler.
3. Birlikte olma isteğini sert şekilde reddederseniz: ”Kezo bu yea… Saygısız…” derler.
4. Birlikte olma isteğini nazikçe reddederseniz: ”Aslında gönlü var ama naz yapıyor…” derler.
5. Mesajlarına zamanında dönerseniz: ”Kesin bana aşık )))” derler.
6. Mesajlarına geç dönerseniz: ”Kendini ağırdan satıyor ))’ derler.
7.Çok geçe kalmadan eve dönüyorsa: ”Amma da ana kuzusuymuşsun beee :d” derler.
8. Geç saate kadar dışarda kalıyorsan: ”Bu saate kadar dışarda takılıyorsa ‘yolludur’…” derler.
9. Kapalı giyiniyorsanız: ”Bağnaz!! Yobaz!!” derler.
10. Açık giyinirseniz: ”’Taciz edilmek istiyor ki böyle giyinmiş” derler.
Ne yaparsanız yapın söyleyecek kötü bi şey bulur, sonra da ”Kadınları anlamıyorum yaa” diye ortalıkta gezinirler…