Erkeklerin göğüslere, kalçaya bakması ilgi belirtisi midir yoksa anlık olan bir şey mi?

• Kullanıcı Rhea
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal - Erkeklere Özel
Konu sahibi son olarak 27 gün önce görüldü
Eski çağlarda yeterli beslenememekten dolayı pek çok çocuk hayatını kaybedermiş bu sebeple daha fazla süt üreteceği için iri memeler tercih edilmeye başlanmış. Kalça da eğer çok dar olursa doğum sırasında düşük yapma vs. Sorunlara sebep olacağı için, biraz geniş olması sağlıklı bir doğum için önemli. Yani olay tamamen genlerimizi gelecek nesillere sorunsuz bir şekilde aktarmakla alakalı. Tabi bakarken bunları düşünmeyiz. sadece uygun ölçülerdeyse bize seksi gelir o kadar.

Güzel kalça görmek insani bir ihtiyaç tabii şimdi kara kuru çirkin bir şey bakar sabık derler başka hoşthoşt biri bakar ay yakışıklı beni süzdü derler.

Böyle maylesef mappaylesef böyle...

Bazan, güzel kalça için bizatihi kadın plaj veleybolu takip ederim çünkü inanın ki en güzel kalçalar oradadır.

Kalça plaj velebeyolunda da olsu gidiniz bulunuz,

dedi.

Sonra gıbayında derim ki o kolombiyalılının, hanımefendi, affınıza mağruren çok güzel bir götünüz var.

Ben bu konuyu daha önce merak edip okumuştum.
Evet erkekler göğüslere, kalçalara, bacaklara veya bilimum bir çok bölgeye bakar. Ama yemezler. Sadece erkekler değil, kadınlar da böyledir.

İnsan beyni sürekli çevreyi tarıyor ve bu çevrede dikkat çeken hareketli, hacimli, görsel olarak ayrışan yerler ön plana çıkıyor.
Yani insan karar vermeden, beyin önce bi buradan dikkatimizi verecek önemli bir şey var mı diye soruyor kendi kendine...

Tabi sen beynin karar verene kadar götü başı süzmüş oluyosun. Sana "Ne bakıyosun lan?" gibi bir tepki geldiğinde hemen
"Ne alakası var ya ben bakmıyorum beynim burada dikkatimizi çekecek önemli bir şey var mı diye anlamaya çalışıyor, konu benlik değil" diyeceksin.

Problemin kökü evrimin vermiş olduğu altyapıda yatıyo. Üreme ve doğurganlık hissiyatı.
Bu karşındakini ilgi çekici bulmak değil, beğenmek de değil. Algı...

Bakmak, istemek değildir. Gözümün kayması onu seksi bulduğum manasına da gelmiyor.

Düşünceye uğramadan gerçekleşen otomatik bir hareket çoğu zaman. Zaten çoğunda da sonradan farkediyorsun baktığını.
parlak bi şeye bakmak, yüksek sese irkilmek gibi bişey. Ama bakma, ayıp, kontrol et dedikçe beyin diyor ki demek ki burada önemli bir şey var.

Özet geçeyim:
ilk bakış, reflekstir... bakmaya devam etmek, bilinçli tercihtir.

Geri