Erkeklerin evlilikten korkması

• Kullanıcı ne
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal Sözlük
🕒 Konu sahibi 2 saat önce aktifti

Görselde de anlatıldığı gibi merkezde hep kendileri var başkasına yer ayırmaktan korkuyorlar hayatlarında Sjsjsjsj

"erkek kadar bla bla YARATIK yoktur"

Şunu yazan biri kesinlikle iflah olmaz bir histeriktir.

erişebilirlik arttıkça, hemcinslerimin bir çoğu çoklu deneyimler yaşamadan evlilikten kaçınıyor. dünya'ya açılıp farklı hazlar tatmayı, gençliğin güzelliğini yaşamayı istemekte bir beis yok.
şimdi bir de ekonomik daralmanın etkisiyle kaygı faktörü işin içine dahil oldu.
kendi adıma hiç korkmadım, korkmuyorumda! yine de bu yolculuğa sağlam adımlarla çıkmak ve sağlıklı ilerlemek gerek..

maça konsantre olunca maçı kazanacağımıza ben de inanıyorum ve erkek olmaya hazır değilim... hayatta herkesi her şeyden soğutan biri olduğu gibi her şeye yeniden inandıran biri de vardır. güzel düşünün...

forum üyelerin sonu buradan evli olarak çıkmak olacak tahminim..

Sabah sabah uyanıp giriyoz hop ana sayfada erkeklere saldırı.

Korkmayanından da kadınlar korkuyor, bir orta yolu olmalı... :)
haklısın. kadın önce güçlü erkek istiyor daha sonra da onun gücünden korkup, daha ağır ilerlemek istiyor. bu işin dengesini 20-30 yaşları arasında yakalamak kolay sanki. çünkü yaşanmışlıklarla çiftler birbirlerini epey tanıyabiliyor ve güven ortamı kendiliğinden oluşabiliyor.
30 yaşından sonra ilişkinin türü doğrudan evlenmek üzere kurulduğu için kadının aradığı güven ortamı tezden oluşamayıp kaygısını arttırıyor.

yahu ne korkmasi ben beni everindiye can atiyom sen korkuyor diyon yahu

Erkeklere özgü bir durum değil aslında evliliğe mesafeli olmak ve kadınlar arasında da oldukça yaygın bir durum ancak korku olarak nitelememek gerekiyor. Evliliği, kendi mantığında sağlam bir zemine oturtamayan ve evliliğin sorumluluğunu alamayacak ya da hakkı ile yerine getiremeyecek insanların zaten evlilikten uzak durması gerekmektedir yoksa ilerleyen dönemde, boşanma ya da aldatma ile sonuçlanması kaçınılmaz oluyor.

Evlilik beni de korkutuyor. Kaynana fobim var benim.......

Geri