Erkeklerin Evlenmek İstemediği Kadın Tipleri

• Kullanıcı Özlem
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Erkekler Kulübü Arşiv
🟢 Konu yazarı şu anda aktif
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kadınlar ait bazı özellikler, erkekleri hem onlardan hem de evlilikten uzaklaştırıyor.

Erkekler, hayatlarını birleştirecek bazı kadıdn tiplerinden hiç haz etmiyorlar. Hatta bazı husisiyetler onları evlilikten bile döndürebiliyor. İşte o kadınlara ait özelliklerden bazıları aşağıdaki gibi.

SEVGİLİSİNİN KİŞİLİĞİNİ DEĞİŞTİRMEK İSTEYEN KADIN

Bir erkeği elde ettikten sonra değiştirebileceğinizi düşünmek ve onu değiştirmeye çalışmak, yapabileceğiniz en büyük ilişki hatasıdır. Kimse tam anlamıyla değişmez, birini sevecekseniz olduğu gibi sevmeli ve onu değiştirmeye çalışmamalısınız.
erkeklerin-evlenmek-istemedigi-kadinlarin-8045832_3996_m.jpg

ÇOCUK SEVMEYEN KADIN

Her ne kadar bazıları baba olmaya meraklı değil gibi dursa da çoğu erkek evde minik bir varlık koştursun ister. Elbette ki bu aşamada çocuk sevmeyen kadınlar onlar için 1-0 geridedir.
erkeklerin-evlenmek-istemedigi-kadinlarin-8045832_2439_m.jpg

ÇOK PARA HARCAYAN KADIN

Tutumlu, hesabını bilen, bir evi döndürecek kadınlar evlenilecek kadın kategorisine daha rahat giriyor. Ama gerekli gereksiz demeden her şeye para harcayan, tutumsuz olan kadınlar erkeklerin pek tercihi değil.
erkeklerin-evlenmek-istemedigi-kadinlarin-8045832_4044_m.jpg

FAZLA DUYGUSAL KADIN

Her lafa alınan, kirpikleri her daim ıslak bir insan herkesi gerer. Hal böyle olunca erkeklerin evlenilecek kadın kategorisinde aşırı duygusal kadınlar saf dışı kalıyor.
erkeklerin-evlenmek-istemedigi-kadinlarin-8045832_2714_m.jpg

BABASIYLA SORUNLARI OLAN KADIN

Bu tip sorunları olan kadınlar genellikle kendilerinden büyük erkeklerle birlikte olmayı tercih ederler. Çünkü içten içe, babalarının eksikliğini doldurmaya çalışıyorlardır. Belki başlarda, olgun erkekler, genç kadınlardan hoşlanabilirler ama bir süre sonra karşısındaki kadının sorunları olduğunu fark eden bir erkek onunla bir ömür geçirmek istemeyecektir.
erkeklerin-evlenmek-istemedigi-kadinlarin-8045832_7780_m.jpg

KARİYER DÜŞKÜNÜ KADIN

Kariyer sahibi, başarılı, özgüveni yüksek kadınların çekiciliği inkar edilemez. Ama kariyerine hayat memat meselesi olarak bakan, tüm planlarını kariyer geliştirmeye göre oluşturmuş kadınlar erkekleri korkutuyor.
erkeklerin-evlenmek-istemedigi-kadinlarin-8045832_2319_m.jpg

PATRONLUK TASLAYAN KADIN

İlk başta yapacağınız patronluk, erkek arkadaşınızın hoşuna gidecektir fakat daha sonra bu davranışınızın hoş bir yanı kalmayacak ve kendini sevgilisiyle değil de bir öğretmenle vakit geçiriyor gibi hissedecektir. Bu onu mutsuz eder.

Alıntı

Evet bunlar etkiliyor yoksa buluruz yanı:p

Cok bilen kadin

Cok kaprisli tripli kadin

Bunlarida ekleyin

Ben kimle evlenmem :

Saygısız kadın istemem aptal kadın sevmem. Becerikli olmak zorunda değil onlar zamanla öğrenilir fesat fitneli olmasın karnında kurt kaynayan kadını istemem.

Kendini geliştirmeyen eve kapanıp dırdır yapan kadın istemem. Etrafına neşe saçsın. Ben işten bezmiş kadın istemiyorum çok çalışmak zorunda değil bana para lazım değil çünkü ben huzurun peşindeyim. Yorgun kadın istemiyorum cıvıl cıvıl olmalı.

Ve bunun gibi şeyler

Evde kaldik goruyonmu. Beni kimse almasin. Almayada calismasin. Ben ister ben alirim gerek gorursem

ben hiçbiri deilim diyordum...son maddeyi görene kadar : Pp

dönerci kedi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri