Erkeklerin Evlenme Korkusu

Konu sahibi son olarak 3379 gün önce görüldü
Evliliğin sorumluluğunu alamayan kişiler kendilerine göre buldukları birtakım savunma mekanizmaları ile bu süreçten kaçmaya çalışırlar."Kariyer yapmam lazım", "Hayat çok zor, bu pahalılıkta evlenilir mi" en çok kullanılanlardandır.

Sorumlulukları artıyor, haklılar bir yandan aslında.

Korkuyorum da istiyorum da öyle garip bir haldeyim :/

Haklı oldukları konu hatta aklı başında olan her insanda olmalı bu korku

bombacı mülayim gibiyim lan ben ne korkması
kızı bulsam bozulmasın diye buzdolabına koyucam
varın gerisini siz düşünün.

Askerden sonra diyenlerde varmıs:D

Çünkü tek kadına bağlı kalma korkuları var :T: ev geçinme kariyer hepsi palavra:

İki gönül bir olunca samanlık seyran olmuyor. Belli bir yaşam standardının üstüne çıkmak gerekiyor. Evcilik oyunu gibi değil ki evlilik. Vitrinden elbise beğenir gibi aaa ben şu kızı beğendim alalım olayı değil ki.

Geçim sıkıntısı, ten uyumu vs vs gibi sebeplerden bazı erkekler yanaşamıyor olabilir. Bazıları da işin ciddi boyutunun farkındadır.

İyi düşünmek lazım sağlıksız evlilikler yapmaktansa.

Sorumluluk almak zor olduğu için korkuluyor.

Alışılmış yaşantı şeklinin değişecek olması gözümde büyüyor.

Evlilik delikanlıyı bozar diyorum ;)

Azıcık Suat'a da o korkudan versek biraz. :p

erkek adam korkar mı lan, evlilik senden korksun gibi cümlelerlen cesaretlendirilmeli, korkusunu yenmesine yardımcı olunmalı kızlar. hayat müşterek;p

Korku falan değil o geçiştirmek için uydurulan bahaneler .
Gerçekten evlenmek istedikleri cıkınca karşılarına her tür zorluğu göğüslüyorlar .

Bu bende de başladı artık. Doğru insan olduğunu düşünerek yaşadım ilişkilerimi ve her seferinde yanıldım, bazı şeyleri çok geç görmek korkutuyor.

Benim korkum onlarınkini döver.
Fobi olarak yaşıyorum bunu ben.

Geri