Erkeklerin En Çok Sevdiği Hitaplar

Konu sahibi son olarak 3165 gün önce görüldü
1)Erkeğim: (Erkeklerin %90'ı bu söze mest olurlar. Bu söz onların vazgeçilmezleridir)

2)Hayatım Ömrüm Dünyam: (2. olarakta bu hitaplar erkeklere güven verir. Sadakatlık hissettirir)

3)Kalbimin Sahibi Hayatımı Adadığım: (Bu tür hitaplar erkeklere güç verir.Her erkek sevdiğini sahiplenir bunun için bu hitaplar tercih edilir.)

4)Yüreklim: (Erkeklerin yapısı itibariyle Güçlü olmak onlar için çok büyük bir gayedir.Eğer sevgilinize bu tür güç hitapları kullanırsanız mutluluk sahibi ederceğinize emin olun.)

5)Birtanem: (Her erkek sevdiğinde tek olmak ister o yüzden bu söz onlara ayrıcalık hissettirir)

6)VazgeçemediğimVazgeçilmezim: (Bu hitapta kadınlar gibi erkeklerinde çok sevdiği bir hitap şeklidir.Her erkek kadınının vazgeçilmezi olmayı ister.)

7)Geleceğim: (Ciddi düşünen bir sevgiliniz varsa bu söz onu mest edecektir.)

8)Serserim: (Erkeklerin Bir kısmı bu hitabı çok severken bir kısmıda hoşlanmaz.Bu hitabı seven bir sevgiliniz varsa ona Özgürlük hissettirecektir.)

9)Prensim: (Bu hitapta çok sevilen bir hitaptır.)

10)Sevgilim SevdiğimSevdiceğim: (Kadınlar gibi erkeklerde bu hitapta sadakat hisseder.)

Bu hitapların dışında sevilen bir çok hitap var Ancak ilk 10 bunda sıralı.
Erkeklerin hiç hoşlanmadığı hitap şekli '' Canım'' dır.Samimiyeti simgelemez.

bende birinci diyebilirdim:D Canım olayı gerçekten haklı bir durum

johhny bravomm diye daha çok sesleniyorum :D canım cicim böceğim hiç kullanmam :D

Erkeğim,Sevgilim, Ömrüm..

Bunları severim. Ayrıca canım kelimesi Samimiyeti simgeler. fakat o kadar çok samimiyetsizce söyleniyorki(söylüyoruzki) bi manası kalması o nedenle :o

Hiç birini beğenmedim.Eşeğim,pislik falan demek daha samimice.
Romantik ortam da anca birinciyi söylerim. :p

çünkü bazı kadın ve erkekelr öyle boş yere önüne gelene kullanıyor ki şahsen sevdiğim insan bir çok kişiye canım derse ben canım deme derdim bi özellik kalmazdı:)

Mon[T]anA;550626' Alıntı:
çünkü bazı kadın ve erkekelr öyle boş yere önüne gelene kullanıyor ki şahsen sevdiğim insan bir çok kişiye canım derse ben canım deme derdim bi özellik kalmazdı:)

aynen aslinda CAN IM bundan daha yakin bisey olamaz ama herkezin agzinda sakiz gibi yani erkeklerin hoslanmadigi gayet dogal bende sevmiom :p

tatlim baslik "Erkeklerin En Çok Sevdiği Hitaplar" onlara samimi gelmio olabilir

hım o zaman bayanların yorum yapmamasımı lazımdı ;)
Neyse yorumuma devam edeyim. Bence; erkeklerinde hoşuna gider canım kelimesi fakat herkese söylenen bi kelime olduğundan tesirini kaybetmiş durumda.

Canım kelimesinden kendimi bildim bileli nefret ederim hic hosuma gitmiyor

hım o zaman bayanların yorum yapmamasımı lazımdı ;)
Neyse yorumuma devam edeyim. Bence; erkeklerinde hoşuna gider canım kelimesi fakat herkese söylenen bi kelime olduğundan tesirini kaybetmiş durumda.

Hayir ne alaka bayanlarda yapar yorum her yorum negatif olsada her yoruma acik bir forum sonucda ;)

ama ordaki yazi erkeklerin canim kelimesi hosuna gitmez diyor :) ve bir erkegin daha hosuna gitmiormus :) neise ;)

gitmez gitmez tabi. herkesin görüşü sonuçta. ama ben söylemekten keyif aldığımı belirttim sadece :cici:
duruma göre bi erkeğinde hoşuna gider diye düşünüyorum. :cici:

tartışmadan kimse kimsenin yazdıgına cevap vermeden kendi şahsi cevaplarını yapsa güzel olurdu ortam gerildigi için kilit.

Geri