Erkeklerin Eline Bunları Vermeyin

• Kullanıcı heLen
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Erkekler Kulübü Arşiv
Konu sahibi son olarak 273 gün önce görüldü
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Erkeklerin Eline Bunları Vermeyin :)

1.Yumurta (2 yumurtayı birbiri ile kavga ettirirler, sonuçta yumurtalı tezgah)

2.Çiçek (çünkü yakın dostlarından utanıp ceket altında saklarlar, zavallı çiçek veremeden küser)

3.Kumanda (tam bir teröre sebeb olur, aile içi facia)

4.Ütü (her yer ütü izi ile ayrı bir dekor olur)

5.Jöle (öyle bir abartırlar ki .. )

6.Duygusal bir şiir (bırakın duygulanmayı espiri kaynağı yaparlar)

7.Mesela çoğu erkeğe marketlerdeki kasa reyonlarında torba vermemek lazım..... besin maddelerini-deterjanı-içeceği-sabunu hiç ayırmadan aynı torbaya koymak gibi adetleri var....

8.Erkeklerin eline temizlik maddeleri içeren bir sipariş vermemek lazım...çamaşır suyu isterken kocaman bir cif-kremle geri dönüyorlar

9.Pasta veya o tarz dökülen besin maddelerini ellerine vermemek lazım...kocaman bir çilekli pasta eve varıldığında mikserlenmiş ve dağılmış bir kremaya dönüşüyor

10.Yaz mevsimlerinde asla ıslak kalan havluları ellerine verip
'' madem balkona gidiyorsun...şunları da ipe asarmısın'' diye bir ricada bulunmamak lazım... paşa paşa elinizi yıkayıp... mutfaktan çıkıp kendiniz asmalısınız...... çünkü siz asmadıkça o havlular olduğu yerde en az 5 gün sabit durur ......

11.Gazeteleri okumak için ellerine aldıklarında karman çorman dağıtıp öyle okuyorlar....haliyle biz bayanlar okumak için önce sayfaları bulup sıraya koymak zorunda kalıyoruz....

8757d487de.gif

:D:D benım elıme kumanda vermesınler:D:D tum kanalları tek tek gezerım sınır olmamak elde degıl.
Birde temızlık bladsını aldımı evı bastan asagı kopuk yaparım:D:D

cok ıyı utu yemek yaparım cıcek konusunda elde tasımayı bırak ceketın cebıne bıle koymam.sıparıs verırım gotururler :D:D

:D:D benım elıme kumanda vermesınler:D:D tum kanalları tek tek gezerım sınır olmamak elde degıl.
Birde temızlık bladsını aldımı evı bastan asagı kopuk yaparım:D:D

cok ıyı utu yemek yaparım cıcek konusunda elde tasımayı bırak ceketın cebıne bıle koymam.sıparıs verırım gotururler :D:D

hahaha bak nasılda biliyor elin adamları sizi :zuha::zuha::zuha::zuha:

6 - 7 ve 8. maddeleri yapıyorum evet ama diğerlerini yapmıyorum :D:D:D

Demekki doqru biri bile tutsa kafi :zuha::zuha:

Erkeklerin Eline Bunları Vermeyin :)

1.Yumurta (2 yumurtayı birbiri ile kavga ettirirler, sonuçta yumurtalı tezgah)

Valla çok fazla mutfağa girmemeyi tercih ederim ama girdiğimde de aç çıkmam yani kolay kolay :)

2.Çiçek (çünkü yakın dostlarından utanıp ceket altında saklarlar, zavallı çiçek veremeden küser)

Hiç elime almadım o yüzden hiç küstürmedim :)

3.Kumanda (tam bir teröre sebeb olur, aile içi facia)

Tv yi tv den seyretmiyorum genelde pc den izliyorum dizilerimi ve izleyecek olduğum filmleri :)

4.Ütü (her yer ütü izi ile ayrı bir dekor olur)

Pek elime almam ama alırsam da çekinmeden giyebileceğim şekilde ütülerim kıyafetlerimi :)

5.Jöle (öyle bir abartırlar ki .. )

Kadınların makyajlarını abartmaları kadar asla abartmadım kullandığım zamanlarda :D

6.Duygusal bir şiir (bırakın duygulanmayı espiri kaynağı yaparlar)

Burcum balık hemde %100(Yükselende yani) :D

7.Mesela çoğu erkeğe marketlerdeki kasa reyonlarında torba vermemek lazım..... besin maddelerini-deterjanı-içeceği-sabunu hiç ayırmadan aynı torbaya koymak gibi adetleri var....

İsraf günahtır... :)

8.Erkeklerin eline temizlik maddeleri içeren bir sipariş vermemek lazım...çamaşır suyu isterken kocaman bir cif-kremle geri dönüyorlar

O kadar çok param yok :) ve tekrar değiştirmeye gidecek kadar da çalışkan ve azimli değilim :)

9.Pasta veya o tarz dökülen besin maddelerini ellerine vermemek lazım...kocaman bir çilekli pasta eve varıldığında mikserlenmiş ve dağılmış bir kremaya dönüşüyor

Midem de karıştırmak tercihimdir, tabağımda karıştırmaktansa :P

10.Yaz mevsimlerinde asla ıslak kalan havluları ellerine verip
'' madem balkona gidiyorsun...şunları da ipe asarmısın'' diye bir ricada bulunmamak lazım... paşa paşa elinizi yıkayıp... mutfaktan çıkıp kendiniz asmalısınız...... çünkü siz asmadıkça o havlular olduğu yerde en az 5 gün sabit durur ......

Balkonumuz yok ki :P

11.Gazeteleri okumak için ellerine aldıklarında karman çorman dağıtıp öyle okuyorlar....haliyle biz bayanlar okumak için önce sayfaları bulup sıraya koymak zorunda kalıyoruz....

Artık e-gazete zamanı dolayısı ile onu da dediğin gibi karıştırmak birazcık zor :P

Bilmem katılır mısınız? :P

Serseri sen qibileri kaldımı acaba ama şuda var tabi yazması kolaydır qenelde iş birazda pratiqe qeldimi sanmıyorum bu kadar rahat olucanı :)

Ben bu listenin devamini getirirdim ama neyse simdilik kalsin.. :zuha:

Serseri sen qibileri kaldımı acaba ama şuda var tabi yazması kolaydır qenelde iş birazda pratiqe qeldimi sanmıyorum bu kadar rahat olucanı :)

Valla ben gibi kaldımı derken ben öyle matah bir insan değilim ve sohbet sunucusunda azcık olsun gözünüz benim nick ime takıldıysa zaten görmüşsünüzdür pc den kalkmadığımı :) ve nick imde zaten belli oluyor o anda ne yaptığım ettiğim :)

Valla ben gibi kaldımı derken ben öyle matah bir insan değilim ve sohbet sunucusunda azcık olsun gözünüz benim nick ime takıldıysa zaten görmüşsünüzdür pc den kalkmadığımı :) ve nick imde zaten belli oluyor o anda ne yaptığım ettiğim :)

Sen irc deki serserimisin ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri