Erkeklerin Duymaya Hasret Kaldığı 9 iltifat

S
  • Kullanıcı She`
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Erkek Kahvehanesi
1_2d8138e7647acbd2a3399d74cecd0c513.jpg

Kadınlar erkeklerden türlü iltifatlar ve hatta bazen ortaya söylenmiş gibi sarfedilen (aslında kendisini hedef aldığını bilir) cümleler duymaya alışıktır. Kabul edelim ki çoğu zaman hoşumuza da gider
Nokta.gif
sarkıntılık derecesini bulmazsa tabii... Peki ya erkekler? Onlar da aslında apaçık belli etmeseler de güzel sözlere ve komplimanlara ihtiyaç duyuyor
Nokta.gif
övülmek hoşlarına gidiyor. İşte
Nokta.gif
erkeklerin duymaya hasret kaldığı sözler. Kim bilir? Yanınızdaki erkeğe sarfedeceğiniz güzel bir çift söz belki de uyuyan devi uyandırır ve zaman zaman sıradan biri sandığınız yanınızdaki adamın içinden ‘romantik’ bir prens çıkarır...

Vay
Nokta.gif
vay sen neymişsin böyle?

Erkeğinizin yetenekleri ile ilgili iltifatlarda bulunun. Kazara mutfakta size yardım ederken
Nokta.gif
arabayı geri geri park ederken
Nokta.gif
eve gelen su damacasını kaldırırken veya zaman geçirirken... Bir erkek
Nokta.gif
yaptığı işle ilgili duyduğu iltifatlar karşısında emin olun ki daha iyisini yapmaya çalışacak
Nokta.gif
kendini zorlayacak hatta ve hatta kötü alışkanlıklarından bile vazgeçecektir.

Bana kendimi güzel
Nokta.gif
mutlu
Nokta.gif
güvende hissettiriyorsun

Bu cümle
Nokta.gif
bir adama söyleyebileceğiniz en etkileyici ve samimi cümlelerden bir tanesi. Herhangi bir konuda sizi iyi hissettirdiğini düşünen bir erkeğin özgüveni artacak
Nokta.gif
o da sizin günlük hayattaki çabalarınızı ve sarfettiğiniz eforu takdirle karşılamaya eğilimli hale gelecektir. Ayrıca sizinle arasındaki ‘organik’ bağ daha da kuvvetlenir.

En çok da omuzlarına
Nokta.gif
gözlerine
Nokta.gif
gülüşüne
Nokta.gif
çapkın bakışlarına
Nokta.gif
bayılıyorum

Bir erkeğe ‘çok yakışıklı’ olduğunu söylemek çoğu zaman etkilidir. Fakat spesifik bir fiziksel özelliğini ön plana çıkarıp üzerine de biraz kadınsı cümleler eklemek çok hoşuna gidecektir
Nokta.gif
egosunu güzelce ve yavaşça okşamış olursunuz.

Seninle zaman geçirmekten çok hoşlanıyorum

Bu iltifat da yanınızdaki erkeğe
Nokta.gif
onun sadece dış görünüşünden
Nokta.gif
maddi durumundan veya sosyal statüsünden değil
Nokta.gif
içeride olduğu kişiden dolayı da vurulduğunuzu ispatlar adeta. Bu iltifat
Nokta.gif
kendisini ‘özel’ hissetmesini sağlayacak en iyi iltifatlardan biridir.

Bunu giydiğinde muhteşem görünüyorsun!

Aslında bu cümleyi erkeklerden duymaya adeta can atarız. Fakat onlar da severek giydikleri bir kıyafetin kendilerine son derece yakışmış olduğunu duymak ve onaylanmak isterler. Kendini ‘stil sahibi’ biri olarak gören bir erkek çok daha kibar davranan ve yanındaki kadını ön planda tutan bir centilmene dönüşür.

Bu çok güzel bir gündü!

Birlikte geçirdiğiniz bir günün ardından her erkek bu cümleyi duymak ister. Günün sonunda bu cümleyi sarfeden bir kadın
Nokta.gif
bir sonraki buluşmada çok daha özenli
Nokta.gif
eğlenceli ve kibar bir erkekle buluşmaya hazırlanabilir. Aynı şekilde
Nokta.gif
‘çok güzel bir hediye’ ya da akşam yemeğindeki bir şarap seçiminde ‘oldukça iyi bir seçim’ gibi ifadeler de erkeğinizi şımartacaktır.

İşinde çok başarılısın

Bir erkeğin fiziksel gücü dışında ‘beyin gücü’ ile de sarfedeceğiniz özlü ve güzel sözler kendisini farklı ve özel hissetmesini sağlar. ‘Bu kadar zor işin üstesinden nasıl geliyorsun? İşine ne kadar bağlısın! Umarım iş yerinde değerini benim bildiğim kadar biliyorlardır!’ gibi cümleler onu adeta kamçılayacaktır.

Harika bir ailen ve süper arkadaşların var

Bir erkek için
Nokta.gif
yanındaki kadının ailesi ve arkadaşlarıyla iyi geçinmesi son derece önemlidir
Nokta.gif
aynı zamanda kadınların tahmin ettiğinden daha fazla hassasiyet taşır. Bu konuda kafası rahat olursa sizin de birçok konuda kafanızın rahat olmasını sağlayacaktır.

Sensiz ne yapardım acaba?

Erkekler ihtiyaç duyulduğunu hissetmek ister. Bu
Nokta.gif
bir reçel kavanozunu açmaktan kredi borçlarınızın ödemesine yardımcı olmaya kadar uzar. Yanınızdaki adamın özellikle ‘maço’ tavırlarından ve korumacılığından hoşlanıyorsanız arada sırada bu cümleyi sarfedebilirsiniz. Bu unuttuğu maçoluğunu ve yanındaki kadını koruma güdüsünü de ona geri getirecektir.

Bu 9 muhabbeti nedir erkeklerde, 10'a çıkamıyorlar bir türlü .p

erkekler söylediklerinizi dinlemiyor hanımlar, gidin 9 yerinden öpün ona yeter.

Of bende cok illet bir huy bu.
Gunes yuzu gormemis kelimelere boguyorum.Yukseltiyorum da yukseltiyorum.
Sonra korkuyor.Dusmekten.

Yapıcı bi eleştiriyi iltifattan daha çok sevebiliyorum.
Sürekli iltifata maruz kalmak bezdirebiliyor.s

Sen aslansın sen kaplansın sen yaparsın sen edersin sen sen sen

seni sadece paran için seviyorum

Seni çok samimi buluyorum ?

Sensiz cennet bile sürgün sayılır mı?

Geri