Erkeklerin Duymaktan hoşlandiği kelimeler Nedir Sizce?

Konu sahibi son olarak 73 gün önce görüldü
Tamam okey evet yes mütabikiz vs

Hiç havamda değilim sonra yazarım erkeklerin kendilerine itaat edilmesini ve her istediklerinin söylediklerin yapılmasından onaylanmasından hoşlandıklarını :(

Hiç havamda değilim sonra yazarım erkeklerin kendilerine itaat edilmesini ve her istediklerinin söylediklerin yapılmasından onaylanmasından hoşlandıklarını :(

"Kadının fıtraten itaat etmek için yaratılmış olması, gayrıtabii mutlak bağımsızlık konumuna yerleştirilmiş olan her kadının hiç vakit kaybetmeden kendisini öyle veya böyle denetilip yönetileceği bir erkeğe bağlamasından anlaşılmalıdır. Bunun nedeni onun bir efendiye ihtiyaç duymasıdır."

Ikili iliskide şehven arzulandigini hissettirecek herhangi bir kelime.

erkeklerin değil
erkeklerinizin
boşuna benimki demiyorum

Sen başkasını seviyorsun..."

Hoş kızla fülörtüklüğüm 5 gün sürer, benden hatıra kalması maksadıyla bir Okyanus Sedefi hedaye ederim, kimsenin gözüne uzun süre bakamam, göze bakmak gözümü sulandırır, öylesine sevmeye çalışırım ki, sevemem, karşı taraf bunu hemen anlar, senin kalbinde başkası var, o yüzden bakmıyorsun gözlerime, yahu yok sen olayı yanlış kurguluyorsun neyse,

işime gelir,

ben ayrılık, tamamlanamamışlık seviyorum, benden sana yâr olmaz ama taş kağıt makas olur, her zaman oynayabiliriz fakat sadece ben yeneceksem.

tenor.gif

Neyi duymaktan hoşlanıyorlarmış? Söyleyin de tam tersini yapalım fjjfjf

Geri