Erkeklerin değil de kadınların sözünün geçtiği bir toplum olsaydık sizce ne olurdu?

Konu sahibi son olarak 983 gün önce görüldü

Erkeklerin değil de kadınların sözünün geçtiği bir toplum olsaydık sizce ne olurdu?​

Erkeklerin değil de kadınların sözünün geçtiği bir toplum olsaydık sizce ne olurdu?

Şuanki toplumun tam tersi. Masaya yumruğunu vuran, son sözü söyleyen kadın olsaydı.

Önemli olan bir tarafın daha üstün olması değil ve asıl yapılması gereken, cinsiyet eşitliğine dayalı bir toplum yapısı oluşturmaktır. Denge kurmak önemli çünkü iki cinsiyet birbirinin önünde engel olmamalı ve tam tersi birbirini desteklemeli ki eşitlikçi bir düzen kurulabilsin.

Bu ulkeyi benim kaynanam yonetse ulkenin bir kurus borcu kalmazdi

benim gibi yalnız kalan bir toplum olurduk.... sol bileğimizi boşuna mı incittik biz, masalara vura vura son sözü söyleyip öpücük atmaya atmaya kaldık yalazuk....

Otorite olmazdı. Aslında çok iyimser de bakamadım şimdi. Herkesin söz hakkının olduğu bir toplum daha güzel.

Daha cok savas .ddd

Her yer oje aseton kokardi kafayi bulurduk

Daha iyi olurdu demek isterdim ama sonra Hillary Clinton'un Kaddafi'nin ölümüne vaaav deyip siritmasi beynimden silinmiyor. Cok buyuk bir degisiklik olacagini sanmiyorum.

Değişen bir şey olmazdı. Artıları ve eksileriyle, yine aynı insanlık olarak devam ederdik.
Kadın ve erkek birbirinden taban tabana zıt canlılar değiller.

bu benim sevdiğim allıktı.
rusya almış bizden, savaş açıp geri alalım.

şu rus başkanını da hiç sevmiyorum, bütün ülkelerle iyi geçinme derdinde yosma.
sanki bana prenses.

Çiçek gibi ülke oluruz. Kadınlar daha akıllı davranırdı.

Geri