Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
nerden ulaşacaklar biri gtünden uydurmuş onlar da alıp paylaşımlar forumdaki benzer diğer paylaşımlar gibi.Peki bu bilgiye (erkek cildinin daha pürüzsüz olduğu) nereden ulaştık?
Kamillleşme sende senin gibi erkeklere kadınlar az bile yapıyor hatta ve hatta şuan kadınlar ne yapıyor ise senin gibi örümcek kafalı erkekler yüzündennerden ulaşacaklar biri gtünden uydurmuş onlar da alıp paylaşımlar forumdaki benzer diğer paylaşımlar gibi.
senin deyiminle yeter ki Büşralar gelsin konu altından "Allahım şu erkoları yok et" yazsın diye açılmış konulardan biri xd
Benim gibi erkeklere daha doğrusu bana hiçbir kadın hiçbir halt edemez.Kamillleşme sende senin gibi erkeklere kadınlar az bile yapıyor hatta ve hatta şuan kadınlar ne yapıyor ise senin gibi örümcek kafalı erkekler yüzünden
Sen genel bir kanıda bulunurken pc başında kafayı yemiyorsun ama ben konuşunca öyle oluyor dimi orta yaş sendromu sendeki merak etme paran varsa giderin her zaman olur beğenemediğin kadınlara muhtaç olursun yineBenim gibi erkeklere daha doğrusu bana hiçbir kadın hiçbir halt edemez.
Haspam sanki bilimsel bir makale yayınlamışsın da neye bozuluyorsun yaptığım eleştiriye.
Beni ne kadar iyi tanıyorsun da örümcek kafalı olduğum kanaatine vardın
Pc başında oturmaktan kafayı yemişsin bence.
Nenem yaşındasın orta yaş sendromu muhabbeti yapıyorsunSen genel bir kanıda bulunurken pc başında kafayı yemiyorsun ama ben konuşunca öyle oluyor dimi orta yaş sendromu sendeki merak etme paran varsa giderin her zaman olur beğenemediğin kadınlara muhtaç olursun yine
Dede sen kendi yazdıklarını okumuyorsun sanırım neyse Sülo seninle şuan uğraşamayacağım çok keyifliyim bütün sülolar böyle zaten kaypak kişiselleştirme konusu sende başladı ama sen yaşlı olduğun için kendi yazdığını görmüyorsun neyse takma dişlerini suya koy bana vereceğin zekata da bir gözlük al da yazdıkların ile söylediklerin çelişmesin dedeNenem yaşındasın orta yaş sendromu muhabbeti yapıyorsun
Ben aklı başında insana ihtiyaç duyarım erkek kadın demeden.
Param var aklım da var.İkisinin de zekatını verebilirim sana,ihtiyacın varsa.
Belki daha katlanılabilir bir insan olursun daha mantıklı konuşarak.
Olayları kişiselleştirip polemiğe girmeye çalışman sanırım can sıkıntısından.
aferim sen erkekden anliyorsunpürüszsüz değil ki :/
anlarım Sjsjsjsaferim sen erkekden anliyorsun
erkek hic bir zaman pürüzsüz deyildir
Benim pürüzsüz ;dpürüzsüz değil ki :/