Erkeklerin cildi neden pürüzsüzdür ?

• Kullanıcı ne
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Erkek Sağlığı
🟢 Konu yazarı şu anda aktif
sadece gercegi söyledim

• Beğen
Tepkiler: ne
Peki bu bilgiye (erkek cildinin daha pürüzsüz olduğu) nereden ulaştık?
nerden ulaşacaklar biri gtünden uydurmuş onlar da alıp paylaşımlar forumdaki benzer diğer paylaşımlar gibi.
senin deyiminle yeter ki Büşralar gelsin konu altından "Allahım şu erkoları yok et" yazsın diye açılmış konulardan biri xd

nerden ulaşacaklar biri gtünden uydurmuş onlar da alıp paylaşımlar forumdaki benzer diğer paylaşımlar gibi.
senin deyiminle yeter ki Büşralar gelsin konu altından "Allahım şu erkoları yok et" yazsın diye açılmış konulardan biri xd
Kamillleşme sende senin gibi erkeklere kadınlar az bile yapıyor hatta ve hatta şuan kadınlar ne yapıyor ise senin gibi örümcek kafalı erkekler yüzünden

Kamillleşme sende senin gibi erkeklere kadınlar az bile yapıyor hatta ve hatta şuan kadınlar ne yapıyor ise senin gibi örümcek kafalı erkekler yüzünden
Benim gibi erkeklere daha doğrusu bana hiçbir kadın hiçbir halt edemez.
Haspam sanki bilimsel bir makale yayınlamışsın da neye bozuluyorsun yaptığım eleştiriye.
Beni ne kadar iyi tanıyorsun da örümcek kafalı olduğum kanaatine vardın :)
Pc başında oturmaktan kafayı yemişsin bence.

Benim gibi erkeklere daha doğrusu bana hiçbir kadın hiçbir halt edemez.
Haspam sanki bilimsel bir makale yayınlamışsın da neye bozuluyorsun yaptığım eleştiriye.
Beni ne kadar iyi tanıyorsun da örümcek kafalı olduğum kanaatine vardın :)
Pc başında oturmaktan kafayı yemişsin bence.
Sen genel bir kanıda bulunurken pc başında kafayı yemiyorsun ama ben konuşunca öyle oluyor dimi orta yaş sendromu sendeki merak etme paran varsa giderin her zaman olur beğenemediğin kadınlara muhtaç olursun yine

Sen genel bir kanıda bulunurken pc başında kafayı yemiyorsun ama ben konuşunca öyle oluyor dimi orta yaş sendromu sendeki merak etme paran varsa giderin her zaman olur beğenemediğin kadınlara muhtaç olursun yine
Nenem yaşındasın orta yaş sendromu muhabbeti yapıyorsun :)
Ben aklı başında insana ihtiyaç duyarım erkek kadın demeden.
Param var aklım da var.İkisinin de zekatını verebilirim sana,ihtiyacın varsa.
Belki daha katlanılabilir bir insan olursun daha mantıklı konuşarak.
Olayları kişiselleştirip polemiğe girmeye çalışman sanırım can sıkıntısından.

• Kahkaha
Tepkiler: ne
Nenem yaşındasın orta yaş sendromu muhabbeti yapıyorsun :)
Ben aklı başında insana ihtiyaç duyarım erkek kadın demeden.
Param var aklım da var.İkisinin de zekatını verebilirim sana,ihtiyacın varsa.
Belki daha katlanılabilir bir insan olursun daha mantıklı konuşarak.
Olayları kişiselleştirip polemiğe girmeye çalışman sanırım can sıkıntısından.
Dede sen kendi yazdıklarını okumuyorsun sanırım neyse Sülo seninle şuan uğraşamayacağım çok keyifliyim bütün sülolar böyle zaten kaypak kişiselleştirme konusu sende başladı ama sen yaşlı olduğun için kendi yazdığını görmüyorsun neyse takma dişlerini suya koy bana vereceğin zekata da bir gözlük al da yazdıkların ile söylediklerin çelişmesin dede

• Kahkaha
Tepkiler: Min
Çok genç değilim ayağım çukurda ama düşmedik şükür Djdjsj

Dert tasa bilmeyip karşı partnerini yaşlandırdıkları için.

Çünkü kasmıyorlar… Bazıları da nemlendirici falan kullanıyor ama olsun…

yani pek bir fikrim yok ama stres yok rahatlar
ya da hormonlardan dolayı olabilir mi ki acaba ???
@climax @climax @climax hocam hocam var mı bilimsel fikriniz bu durum biraz sinir bozucu çünkü...
bide ben hala estetik parası biriktiremedim :ddd dolgu vücuda zararlı mı ?

böyle bir şey yok ama böyle bir algı var, kadınlar kadar dert etmediklerinden oluyor o algı ve sorunu varsa da basıyor sakalı kapatıyor, allah bunlar sivilcesi olsa baş edemez diye düşündüğünden sakal şansı tanıdı erkeklere, araştırabilirsiniz. bi de tabii internete sivilce, akne yazıp ilk çıkan sponsorlu google reklam ürününe güvenip almadıklarından olabilir… suyun gücüne inanıyorlar.

Geri