erkeklerin botoks yaptırması

• Kullanıcı ne
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Genel Tartışma
🟢 Konu yazarı şu anda aktif
hiç hoş değil asla desteklemiyorum birakin karakteristik ifadeniz kalsin be

1767685249227.jpeg

Yıllar sonra olumsuz etkileri ortaya çıkacak ayrıca nereye kadar estetik ve botoks yaptırabilirler ki? Eninde sonunda yüzde ifade kalmıyor ve olur da devam ettirmezlerse de normal yaşlanma sürecinden daha çok sarkma ve kırışıklık ile baş başa kalıyorlar.

apsisucjasc.jpg

içerikteki ilk görsel bence normal bir görüntü; yani kararında bir dokunuş olmuş. ben böyle minik dokunuşlara karşı değilim. kadınlar nasıl ki kendilerini iyi hissetmek, güzel görünmek için bir şeyler yapıyorsa, neden erkekler yapmasın ki? kalkıp da rafet el roman gibi dolaşmaya gerek yok.djfhd ama daha iyi, daha genç görünmek istemek erkeklerin de hakkı. ben yarimi olduğu gibi seviyorum, o ayrı...... buruş buruş olsa da severim oyş<3

Erkeklerin aynaya bakip bende şurami bi gerdirsem mi iç seslerini asla kabul etmiyorum ya .(

Aşkım çok pardon’ nerde duysam görsem bu erko olamaz diyorum. Botoks yaparken gdo mu ekliyorlar nedir. İki su baloncuğu yanak mayalanmış bir povaça irreti dudak. İnsanın çuvaldızla pat pat ta ta ta yapası geliyor.ddd

:üf:Ondan da eksik kalınn be
hiç yakışmıyo çok çirkin

• Alkış
Tepkiler: ne
erkekler zaten yaş aldıkça güzelleşiyor, ne gerek var botoksa

Geri