Erkeklerin Birbirlerini Kıskanma Sebepleri

🟢 Konu yazarı şu anda aktif
1621447993554.png

Erkekler, kendisinden daha yakışıklı erkekleri kıskanırlar.

Erkekler, aynı yerde çalıştığı arkadaşlarının daha üst konuma geçmesini kıskanır.

Erkekler, kendisinden çok daha fazla bakım yapan vücutlu erkekleri kıskanır.

Erkekler, kavgasız, gürültüsüz ilişkisi olan erkekleri kıskanır.

Erkekler, en yakın arkadaşının aldığı arabanın, kendi arabasından daha iyi bir model olmasını kıskanırlar.

Erkekler, yanında gelen kişiye ondan daha fazla ilgi gösterilmesini kıskanırlar.

Kel erkekler, saçları gür olan erkekleri kıskanır.

Erkek, erkek sanatçıların fazla hayranı olmasını ve onun zengin hayatını kıskanır.

Erkek evlenmişse, eski arkadaşlarının çapkınlığa devam etmesini kıskanır.

Erkeğin kendisi bekarsa, eski çok yakın arkadaşının evli, mutlu ve çocuklu olmasını kıskanır.
alıntı

Son düzenleme:
Örnek:Arif Ç nin Klara ile olan samimiyetimden dolayı beni kıskanması.

Bmw ile Mazda'sı olan erkekleri kıskanıyorum. Paraya para demiyorlar.
Bir de tüm tipsizliğiyle bu kızı nasıl kandırmış dediklerim var, nasıl kandırıyorsunuz o kızları bir bilsem...

Ben bir tek Sting'i kıskanıyorum.. Bir de Falco. Falco öldü gerçi ama olsun.. Biraz Gary Oldman'ı da kıskanıyorum aslında.

Tom Selleck'i de hatırladım şimdi bak o da var. Bi de Paul Rudd.. Adam yıllardır aynı yaşta.

sebep yine meme

Jordi el nino polla sansi nasip etsin rabbim.
Forumdaki tum ahbaplarima

Sebep bu arkadaşlar.

Ekli dosyalar

• 20210318_121149.jpg
    20210318_121149.jpg
    35 KB · Görüntüleme: 18
Bunları unutmuşum bak..

"Freeway" Ricky Ross
Leroy Barnes
Felix "The Cat" Mitchell
Christopher "Dudus" Coke
Joaquin "El Chapo" Guzman
Pablo E.

şimdi gel de la edrinin saçlarını kıskanma..... klausun diz kapakları var..... sonra melinin pasaportu..... favelanın ayak numarası..... arif çnin çapkınlığı..... hele xin her an kırbaçlıyacakmış hissi uyandıran o otoritesi yok mu...... offf offff.......

şimdi gel de la edrinin saçlarını kıskanma..... klausun diz kapakları var..... sonra melinin pasaportu..... favelanın ayak numarası..... arif çnin çapkınlığı..... hele xin her an kırbaçlıyacakmış hissi uyandıran o otoritesi yok mu...... offf offff.......
sana on numara bir anlık atacaktım ama yüzümü kapatınca anlamı kalmaz diye vazgeçtim znnds

erkek erkeğin yarrasini kıskanıyor

ihtiyar heyetinin cafcaflı laflar edebilmesini kıskanmıyorum ama imreniyorum.
her ahvale uygun özlü sözleri oluyor.

ulan her yönden şanslıyım sanırım hemcinsimi kıskanacak tek bir olayım bile yok ehueuheh

Geri