Erkeklerin birbirine canım vs demesi

• Kullanıcı ne
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal Sözlük
🕒 Konu sahibi 5 saat önce aktifti
Farkında mısınız bilmiyorum burada alenen cinsiyetçilik yapılıyor.

Erkekler ne kadar ilginç varlıklar.

Ben burada kullanıyorum özellikle İba'ya yazarken belki okumuşsundur. Neresi tuaf geldi sana, ne anlam çıkarttın?
Bizi şey mi zannettin, hani işte o şey yav şey.
Hayır sen imalı Bi şekilde diyorsun

Anlasaydın birilerini zan altında bırakacak şeyler yerine daha farklı şeylerle uğraşabilirdin canım. Herkes sizin bakış açınızla "normal" doğmayabilir, "normal" tercihlerde bulunmayabilir. Neyse uzatmanın alemi yok, uzatsak bile birbirimize artı bir şey katacağımızı düşünmüyorum.

Son düzenleme:
Anlasaydın birilerini zan altında bırakacak şeyler yerine daha farklı şeylerle uğraşabilirdin canım. Herkes sizin bakış açınızla "normal" doğmayabilir, "normal" tercihlerde bulunmayabilir. Neyse uzatmanın alemi yok, uzatsak bile birbirimize artı bir şey katacağımızı düşünmüyorum.
Akşama kadar goy goy yapıp konumda duyar kasma çekilebilirsin. Başka yerde rol kes.

@İç Oğlanı bana diyor, ben de ona diyorum. Canım benim :) bu arada g*tü donan çok adam gördüm ama, içlik beyin g*tü donunca verdiği enerji içimizi ısıttı.
Mutlu yıllar canım benim. İyi ki varsın forumda.

Evet, ben de yakıştırmıyorum.
Sadece bu değil. Samimiyetin olmadığı bir iki cümleden sonra bir bayana da canım diyebilen erkekler de aynı ölçüde rahatlar.
Fakat kendi anladığı acaba karşıdakinin anlayacağı mı? Bunu ölçüp tartmadan kullanılmamalı.
Kendi hitap arenasına ulu orta adapte edilemez herkes.

• Kalp Gözler
Tepkiler: ne
Geri