ne
Elmas Üye
Bundan kavga çıkmaz mıyaprağım.
kafa karışıklıklarını kaldırır ortadan
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Bundan kavga çıkmaz mıyaprağım.
kafa karışıklıklarını kaldırır ortadan
çıkmaz.Bundan kavga çıkmaz mı
Yoksa sen aşkım diyenlerden misin kankilerineFarkında mısınız bilmiyorum burada alenen cinsiyetçilik yapılıyor.
Evet. Ama bunun beni ilgilendirmesi gerekmiyor mu?Yoksa sen aşkım diyenlerden misin kankilerine
Ben burada kullanıyorum özellikle İba'ya yazarken belki okumuşsundur. Neresi tuaf geldi sana, ne anlam çıkarttın?Erkekler ne kadar ilginç varlıklar.
Anlıyorum.Evet. Ama bunun beni ilgilendirmesi gerekmiyor mu?
Hayır sen imalı Bi şekilde diyorsunBen burada kullanıyorum özellikle İba'ya yazarken belki okumuşsundur. Neresi tuaf geldi sana, ne anlam çıkarttın?
Bizi şey mi zannettin, hani işte o şey yav şey.
Bak bu tesbitin güzel. Demekki iyi bir okuyucu ve gözlemcisin tebrikler.Hayır sen imalı Bi şekilde diyorsun
Anlasaydın birilerini zan altında bırakacak şeyler yerine daha farklı şeylerle uğraşabilirdin canım. Herkes sizin bakış açınızla "normal" doğmayabilir, "normal" tercihlerde bulunmayabilir. Neyse uzatmanın alemi yok, uzatsak bile birbirimize artı bir şey katacağımızı düşünmüyorum.Anlıyorum.
Akşama kadar goy goy yapıp konumda duyar kasma çekilebilirsin. Başka yerde rol kes.Anlasaydın birilerini zan altında bırakacak şeyler yerine daha farklı şeylerle uğraşabilirdin canım. Herkes sizin bakış açınızla "normal" doğmayabilir, "normal" tercihlerde bulunmayabilir. Neyse uzatmanın alemi yok, uzatsak bile birbirimize artı bir şey katacağımızı düşünmüyorum.
Sen bir tercih yaptın ve bu farklı bişey sana asla bir şey demem bir içim su <3ee ben diyorum canım aşkım bebeyim hayatım tatlım. ne var yani aaaaa.