Erkeklerin arada yaptığı kaçamaklar gözardı edilebilir mi?

Konu sahibi son olarak 25 gün önce görüldü

Erkeklerin arada yaptığı kaçamaklar gözardı edilebilir mi?​

bence erkeklerin arada kacamak yapmalarina izin veren, yani kabul eden kadin zaten onu pek sevmiyordur, pekte bayilmiyordur kendisine (veya caresizdir). hatta ve belki cikari vardir o erkekten. idare edisi, yani ''izin'' vermesi o yuzden olabilir. sonuc olarak kadin zaten terk edecektir onu. ya Allah askina yoksa niye tahammul etsin ki kadin boyle seylere? sanki cok iyi bkmuslar gibi bir de ustune kacamaklar ekleniyo. Allah askina yani :d komik

Kaçamak da değil kaçamaklar .d emicenin yatlari katları varsa görmezden gelen gelir gelmeli geçim zor jsjdhfhf

Düşününce bile kalbime ağrı giriyor..
Ben uslanmaz bir romantigim dostlar ya hep ya hiç.

çoğu kadın mecburiyetten katlanıyor
hele birde çocuklar varsa
türlü türlü sebeplerden
aslında gözardı edilmemeli
sadakat düzgün bir ilişkinin temelidir

başlığı okuduğumda aklıma başka kadın ya da kadınlar gelmedi ama yazılanları okuyunca sanırım asıl sual olarak bu kastedilmiş. oysa ben ultra-premium hanımcı olarak hatunsuz hava sahasının her erkeğin ihtiyacı olduğuna değinmek için gelmiştim ki değineyim madem. her erkek, butik arkadaş çevresiyle özel vakitler geçirmeli kendince stresini atmalı ve her şey çift olarak yapılmamalı.

önüne yulaf verdiğimde odasına gidip yorganın altında gizlice halley yiyebilir, bilirim ama susarım, sorun değil… (başka ne kaçamağı yapacak ki? gvt mıyız lan biz)

ha halley yemiş diye yatakta cinler basmış ha başka kadınsal kaçamak yapmış diye ben basmışım…. seçimini yapsın, durduk yere yükseliyorum durdurun beni sjsjj ADI NE O KADININ-burada kadın kullanmıyolar-

jdjd google->dişi cin isimleri->enter

Edilebilir i savunan erkekler.

Kadinlarinda arada kacamak yapmalarina bisi dememesi gerekli.

Devr zaten git gide boyle olmaya basladi.

Geri