Erkeklerin arabalarını kızım diye sevmesi

• Kullanıcı ne
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal Sözlük
🕒 Konu sahibi 11 saat önce aktifti
En son abim yıkarken kızıma bak be demişti.
- Çözemiyorum

Erkekler hep kızlari olsun ister ki arabalarini da en az evlatlari kadar severler diye dusundugum durumdur
Asıl durumu climax aciklar

• Beğen
Tepkiler: ne
Arabamız büyük oğlumun hassas, özenli bakım ve sürüşünde.
Ben bile bu yüzden tedirgin oluyorum, olur da bir yerini çizdiririm, debriyajı bozarım diye kullanmıyorum.
Çok kıymetlidir.:)
Ama kızım diye sevdiğine şahit olmadım.:)

Ay seveceği şey araba olsun ya. Hiç sorun değil..

Alamadık gitti. Alamayacaz bu gidişle. Alsaydık bende derdim otoma :emoji_vulcan:

Peki Babam sağolsun ibaresi?

Şahin doğan serçe dönemiyle bitmedi mi o işler .p

Etrafımdaki erkeklerde böyle bir şey görmedim hiç. Ben hor kullanırım aksine.

Sakınan göze çöp batar bak! demedi demeyin.D

Benimsiyor
Seviyor
Kolluyor
Duygusal bir bag olusturuyor

Yazik.

Sureyya sonu güzel bişeyle başlıycam sandım.
Bi anda cat diye yazık. D

ben hic denk gelmedim araba kullanan biri olarak ki minubuscu cocuguyuz arabadan bikmamis , cok fazla kullanmamis caylaklar ve debriyaj ile sol ayagi butunlesip sol baldiri kas yapmayanlar diyor olabilir istanbul trafiginden bikmamis olanlar falan.
filmler de gormustum ya da turk dizilerinde.. gerci silahina da kizim diyen vardı.. asker de de tufegin icin "o senin karın" der komutanlar. hatta silahi komutanin onunde kazara dusurursen
yerden almadan once sinav cektirip ozur dilerim karicim diye opturuyorlar ajdjdndj mkdumun manyakları
bir dizide bunla ilgili bir espiri vardi ama alenen yazmak yerine şöyle söyliyim.
insan kendisini kızına taşıtmamalı.

Son düzenleme:
koskoca kadınların birbirini "benim güzel kızım" diye sevmeleriyle aynı tuhaflıkta. ulan ikisi de çok saçma.

Geri