Erkeklerin ameliyat sonrası narkoz etkisindeyken

🕒 Konu sahibi 2 saat önce aktifti
bazı çekinceleri olabilir. o yüzden erteleyebildiği kadar erteler çoğu erkek.
breaking bad izleyenler bilir. bkz. walter white'ın "which one" sahnesi.
benzer his ve çekince telefon galerisinden fotoğraf gösterirken de mevcut. toplum içinde gönül rahatlığıyla yana kaydıramazsınız. neme lazım duşta çekildiğimiz köpüklü fotolar falan...

Beni videoya çekmişlerdi sadece küfür etmişim Kime olduğu belli olmadan ucuz yırttık diyebilirim daha kötü şeylerde dökülebilirdi..

Aslında itiraf adı altında herşeyi öğrenebilirsiniz )

Ameliyat öncesi yaşanan stres ile ameliyat bitimindeki tepkiler arasında bağlantı var çünkü çok sakin şekilde uyananlar da oluyor.

Erkek değilim ama ufak bir deneyimimi ben de söyleyebilirim, spinal-epidural anestezi ile doğum yaptım, uyanığım tabii ki, bana etkilerinden bahsediyorlar; mide bulantısı hissedebilirsin dediler; bir süre sonra gerçekten mide bulantısı hissettim ve bunu söyledim, ama çok uyuşuğum, ağrı kesiciyi bile zor alan ben için o hissi size nasıl anlatabilirim bilmiyorum. Böyle tatlı bir uyku hali, kafa güzel. Neyse mide bulantısını kesmek için bir şey daha verdiler. Sonrası inanılmaz hoş idi kfjd Eşim benimle birlikte doğuma girdi. O kafayla doğumda, seni çok seviyorum filan diye bir sürü ilan-ı aşk ettim, bütün doktor ekibine tek tek teşekkür ettim, herkese iltifatlar ettim. Uyuyabilirsiniz diyorlar, yok benim daha iltifat edeceğim, teşekkür edeceğim insanlar var :d Hep konuşmak istiyorum jfjf Sonra bebişim doğdu, yanak yanağa duruyoruz, ona da seni çok seviyorum, ne güzel doğdun sen kızım, çok iyi başardın filan diyorum kdjd anestezi kafası çok iyi ya, üstüme sarhoş kibarlığı gelmişti kfjd

Çocuk sayısında tereddüt yaşıyorlar.d Fazla ya da eksik.dd

V.Frank tiyatro oyununda bu konuda harika bir anlatım var. Benim de tiyatroya ara verip döndükten sonraki ilk oyunumdur. Harika bir reji harika bir oyuncu ekibi ile oynamıştık. Tadı hala damağımdadır.

V.Frank banka sahibi, dolayısı ile çete lideri, dolandırıcı bir adam. Bir o kadar da sanat düşkünü. Neyse bunun bankasındaki baş müdürü var Böchmann( Frankın kankası ). Mide kanseri ama reflü vs diye geçiştiriyor Frank ve karısı en son bu adam ölüm döşeğine düştüğünde gerçeği öğreniyor. Hastalığı ondan bile gizlenmiş. Gerekçe?

-Narkozun etkisindeyken bankanın kirli sırlarına ilişkin ağzından bir şey kaçırabilirdin.

Gel zaman git zaman Bochmann ölüm döşeğine düşer. Ölmeden önce günahlarını çıkartmak için papaz çağırır. V.Frank papaz kılığında içeri girer.

IMG_9091.jpeg

Kizkardesim ameliyata girerken erkek hemsirelerden biraz cekinmis kiyafeti degisirken. Cikista fena kaptirmisti ailecek cok utandik onun adina.

Başlık erkekler ama olsun……
Bir kaç kez deneyimledim ben de, sadece sersemliyorum narkoz sonrası. uyku hali oluyor. aklım başımda uyanıyorum

Erkeğim ama olsun benimde var bi anestezi anım kjljhhg
Yılllaaar önce geçirdiğim bir ameliyat sonrası o etki ile doktora nasıl geçti ameliyatınız, ağrınız, sızınız var mı varsa bebe aspirini yazayım geçer demişim. Doktorumla da hala görüşürüz ömrü uzun olsun.

Benim tek korkum narkoz aldıktan sonra tekrar uyanamamak. Yoksa ne itirafı etmisim pek umrumda olmaz açıkçası.

Geri