Erkeklerin aldatamadığı kadınlar

R
  • Kullanıcı Restful
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Erkekler Kulübü Arşiv
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Adriana Lima'nın bile aldatıldığı dünyada seni mi aldatmayacaklar Hatçeeeeğğğ :p

Twitterda görmüştüm böyle bir tweet. Haklı yani. Aldatmayan erkek diye bir şey yok.

Yok ya küçük bey beni aldatmasın diye dokuz takla atacağım öyle mi?
Kapı orada aldatan aldatsin.

demir, beni aldatmıştı hem de bidon yarmasıyla iğrenç çikin bişiiyle :pppp

Erkekler, sevgililerinin onları hayatlarının merkezine yerleştirmesini istiyor ve onları hayal kırıklığına uğratmaktan kaçınıyorlar.

Şaka gibi bir cümle.. Asıl hayatının merkezine oturttuğun zaman kaybetme korkuları olmuyor ve elde etmişliğin verdiği o heves kaçmasıyla, odak artık sizden başka herkese kaçabiliyor, umursamadan aldatabiliyorlar.. :bekle Kişilik meselesi, şimdiye kadar oturmadıysa bundan sonra hiç oturmaz.. Yine yeniden her türlü yapar.. :somurt:

Hepsini yapıp yine aldatilan var ya da hiçbirini yapmayıp gayet sadık eşe sahip olanlar. Mesele karakter meselesi maalesef

Karakter meselesi, insanın karakteri bozuksa ne yaparsa yapsın aldatır.

Erkekler kadınları beğenir Sonra onu değiştirmeye kalkar
Davranışlarını ,giyinme tarzını ,çalışma hayatını vs
Sonra da o kadını beğenmez dışarıya bakar
Oysa o kadını o hale getiren kendisidir
Neden herşey kadınlardan bekleniyor neden erkekler bizler için bir seylerden vazgeçmiyor veya degismiyor

aldatıldım ivitt :ppp güzellikse güzelim gençlikse gencim şirinlikse üffff üstüme yok aldattı beni ayyuka çıkınca kapılarımda süründü. git köpek didim başka kapıya yallah :ppppp

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri