Erkeklerin ağlaması

Konu sahibi son olarak 4 gün önce görüldü
Hep tuhaf gelir bana onları güclü hayal ettigim icin dusunemiyorum babamın agladıgını hic görmedim

Babamın ağlamasını görmek istemem ama erkeklerin de zaman zaman ağlayp kendilerini yenilemeleri lazım.

Çocukluğumdan beri dayanamadığım tek şey. Nedendir bilmiyorum ama erkek ağladı mı benim canım yanıyor.

bende bu olaya 1 2 kere tanık olmuştum sadece ...

insandir ve aglar.
yeri gelir kahrindan aglar
yeri gelir sevincinden aglar
insandir o da aglar
o da aglar
o da
o
hem neden aglamasin ki?
aglamak herkesin hakki degil mi?

Erkek diye duyguları olmayacak değil ya? Elbette erkekler de ağlar nitekim erkek-kadın hepimiz insanız.

Erkeğin ağlaması, kadının ağlamasından daha farklıdır. Kadın her duygusal olaya ağlar. Zırt pırt ağlar. Erkek öyle değil. Erkek ağlıyorsa dram gerçekten hat safhadadır. Sıkıntı büyük demektir...

Niye ağlamasın niyeeee :'(

crying_baby.jpg

Aglamasınlar demedikki :( aglarlar tabi ama hep böyle güclü görünürler o zaman bile

Birkaç kez şahit olduğum olay,dayanamıyorum nedense içimde tuhaf bir his oluyor..

Ağlanmaz bilinir. Güçlü görünmeye çalışırız sürekli aile fertleride bizden destek alıp çabucak kendini toplasın diye.
Kötü bir olayda erkekler de yenik düşürlerse yanındakiler daha kötü olurlar çünkü ...
Genellikle içinden ve gızlı gızlı ağlarlar ...

Yok öyle bir şey.. Bir erkeği soğan dışında hiç bir şey ağlatamaz..

Babamı iki kez ağlarken gördüm, dünya başkıma yıkılsaydı daha iyi..
Erkeklerin ağlaması koyuyor insana, çünkü erkekler her zaman dimdiktir ya sözüm ona, hiç güçleri tükenmez, yenilmezler.
Bi erkek ağlıyorsa gerçekten samimidir, sıkıntı büyüktür bana göre..

Çok nadir bir durumdur.
Hele ki hıçkıra hıçkıra ağlayan erkek çok nadirdir.
Ama görebiliyoruz yinede.
Çaresizlik neler yaptırmıyor ki insana.

kadın ağlar, erkeği öyle gördüğünde daha bi çok ağlar.

Git dedi, hadi bin artık gemiye dedi, gelicem ben sana dedi, gözleri doldu, uzakta kayboldu :srl:

babamı ağlarken görene kadar "erkek adam ağlar mı lan" derdim. erkeklikle alakası yokmuş

Geri