Erkeklerin %90’nın sapık olması..

🕒 Konu sahibi 6 saat önce aktifti
Kızın biri böyle yazmış..
Sonra zihnimde canlandırdım hakkaten öyle!en saf temiz erkeğin aklında bile kadınlara karşı kötü düşünceler yatıyor..

Boşuna erkolar kapatılsın demiyoruz…
Aslında kafamda 2-3 erkek profili var. Misal öyle 18+ düşünceyle kadına yanaşabileceklerini örtüştüremiyorum. Görürsem şoke olurum… Bence yine de var öyle olmayanlar…

Boşuna erkolar kapatılsın demiyoruz…
Aslında kafamda 2-3 erkek profili var. Misal öyle 18+ düşünceyle kadına yanaşabileceklerini örtüştüremiyorum. Görürsem şoke olurum… Bence yine de var öyle olmayanlar…
Yıl 2024 hala şu saflığı üzerinden atamadın gitti..

masum rolu yapan karşı cins diye okudum baslıgı

Klaus laf sokmuş ahahahahaahahahh.

• Hehe
Tepkiler: ne
Nasıl yani nesinden anlıyorsunuz sapık olduğunu ?

bu yüzde doksan nasıl bi oransa her yerde kullanılıyo müthiş

Sapik dedikleri, dölleme icgüdüsü.

Yoksa sapiklik baska bir sey.

Uzun uzun araştırdım ve şu sonuca ulaştım, eğer erkekler aniden yokolsaydı dünyadan, kadınların soyu tükenirdi.
O yüzden değerimizi bilin kızlar.
Erkekler kapatılırsa bittiniz.

Onda dokuzu - ki bu yüzde doksan yapıyor - kaçmak değil miydi?

Neyse, şimdi biri kaçan kovalanır falan diye başlar yürümeye. Çok dolanmıyım buralarda

Cinsel sapkınlık o derece olmuş ki her önüne gelen bir cinsellik konuşuyor. Kadın ya da erkek fark etmiyor. Erkeklerin %90 ı sapıksa kadınların da %90 ı bunu kullanabiliyor. 5-6 yıl önce cinsel suçlara bakan bir arkadaşımla muhabbet ederken evlenmeyi düşündüğün biri var ise sorgulayalım herhangi bir dosyayı var mı diye dalgaya almıştı. Aslında şakası bile hoş değil ama durum bunu gösteriyor. :)

Cinsel sapkınlık o derece olmuş ki her önüne gelen bir cinsellik konuşuyor. Kadın ya da erkek fark etmiyor. Erkeklerin %90 ı sapıksa kadınların da %90 ı bunu kullanabiliyor. 5-6 yıl önce cinsel suçlara bakan bir arkadaşımla muhabbet ederken evlenmeyi düşündüğün biri var ise sorgulayalım herhangi bir dosyayı var mı diye dalgaya almıştı. Aslında şakası bile hoş değil ama durum bunu gösteriyor. :)
Çok itici bir şaka.

Sapıklık dediğiniz şeye bakıyorum..
Sonra dünyaya geliş şeklimize bakıyorum..

Oran %100 çıkıyor

Geri