Erkeklerin 7 saniye de bir seks düşündüğü gerçeği

• Kullanıcı 00
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forum Meydanı
Konu sahibi son olarak 1263 gün önce görüldü
Ay bu erkeklerin işleri güçleri sekistir anacım. Siz siz olun oyunlarına gelmeyin.​

JOWr8Y.jpg

1-2-3-4-5-6-7 seks
1-2-3-4-5-6-7 seks
1-2-3-4-5-6-7 seks
olabilir

13. Erkeklerin nasıl oluyor da bu kadar çok seks düşündüklerini düşünürken yaşanan düşünme bozukluğu.
Kadınlar da her saniyede bunu düşünüp duruyor sanırım. Böyle olma :)

Erkek kafası ne güzel dümdüz .p
Kadınlar neler düşünmüş öyle , paranoyak mıyız neyiz

Bu konuyu 10 günde kızı tavlayip sonra antalyanin yolunu tutan orada iki aylık maaşını harcayıp uzun atlamada rekor kırmış uzman arkadaşımız @eviL beyin görüşünü almak lazim

Moderatör tarafında düzenlendi:
Faruk soruyor diye biri bunu röportaj yapmış..O 3 saniye şeklinde sormuş.d

O kadar vaktim yok maalesef. Kodları daha çok düşünüyorum :)

Bu konuyu 10 günde kızı tavlayip sonra antalyanin yolunu tutan orada iki aylık maaşını harcayıp uzun atlamada rekor kırmış uzman arkadaşımız @eviL beyin görüşünü almak lazim

Konuyu okumadım gerekte yok. Bir erkek ve bayan arasında ortam müsait olduğu sürece erkeğin aklına ilk 7 değilde 60 saniye seks isteği gelir.
Sonrasın da hal ve hareketlere göre bu istek gerçekleşebilir veya gidişata göre yarıda kalabilir. Tamamen kadına bağlı bu.

BuYuCu beni etiketlemiş ilk açtığımda biri foruma gusul aldırsın demiş. Hayatın kanunu bu kardeşim. İslamî şartlara göre yaşıyorsan seks daha çok :D

Neyse, alımlı ve zayıf bayanlara selam olsun. adşsfglşh

TombuL Dünya'm ( @BuYuCu )

ulen seks kadar güzel şey varmı şu hayatta bide sanki çok abest bir durummuş gibi başlık atmışlar sad

fotoğrafların olmaması her ne kadar üzücü olsa da 5 yıllık bir serüvenin ardından konun aktif olması şaşırtı olsa gerek.
ek olarak, kadınlarda erkeklerin her yedi saniyede bir seks düşünmesini düşündüğünü varsayarsak asıl önemli olan kaç saniye'de düşündüğünden çok kaç saniye düşündüğüdür. .p

Geri