Erkekleri Koruma Derneği Başkanı: 3 bin dolar nafaka veriyorum

🕒 Konu sahibi 5 saat önce aktifti
Anlaşmalı boşandığı halde nafakaya itiraz edip belli bir süre de ödeme yapamamış ve sonrasında da derneği kurmuş. Neden baştan kabul ettiğini bilemiyoruz ve belki de çocuk için kabul etmişti ancak sonradan zorlandı.
Narsist işte. Başta her şeyi kendisi yapar sonra mağduru oynar. Ben hep derim kötülüğe kendi ayağıyla gidene merhamet edilmez :)

Bence o dernekten de götürüyordur. Üyelik aidatları, bağışlar falan. Bir Naylon Fatura ve indir cebe. Uyanık birine benziyor.

Haklılar abi erkeklerin de korunup kollanmaya ihtiyacı var çevremden biliyorum adam eşi olmasına rağmen çocuklarını kendi yıkıyor yediriyor içiriyor hastalanınca sabaha kadar başlarında bekliyor

bir kere gıkı çıksa kadin toplumun ve yasaların hassasiyetinden yararlanıp şikayetçi oluyor uzaklaştırma veriliyor

erkolara da yazık günah cidden ş*fs*zleri tenzih ediyorum…….

Moderatör tarafında düzenlendi:
Abicim saçma bişey kanun oldu diye mantıklı veya adil olmaz. Ne demek boşanma sebebi ile fakirlestim tazmin et. Lan evlenip koca parasi yiyerek zenginleştin. Ne güzel memleket. Kocayı sömür, standartlarını yükselt, bosanınca da ama ben fakirleştim! la sen zavallıydın zaten. Al mehrini boş ol.

Abicim saçma bişey kanun oldu diye mantıklı veya adil olmaz. Ne demek boşanma sebebi ile fakirlestim tazmin et. Lan evlenip koca parasi yiyerek zenginleştin. Ne güzel memleket. Kocayı sömür, standartlarını yükselt, bosanınca da ama ben fakirleştim! la sen zavallıydın zaten. Al mehrini boş ol.
Bir de wonder woman gibi her yerde kadin erkege muhtac degil diye bagrinirlar.
Sonra ilk sayfadaki gibi uyeler cikar hadim edilsinler hebele hubele derler.
Ne oldu awk2 gucluydunuz bro?
Konu para olunca jet fadılsınız..

Bir de wonder woman gibi her yerde kadin erkege muhtac degil diye bagrinirlar.
Sonra ilk sayfadaki gibi uyeler cikar hadim edilsinler hebele hubele derler.
Ne oldu awk2 gucluydunuz bro?
Konu para olunca jet fadılsınız..
Abi o neyse de forumdaki üç avukat da bunu adil buluyo. Yani yasa böyle ben napiyim demiyo. Ki bunlar erkek

Abi o neyse de forumdaki üç avukat da bunu adil buluyo. Yani yasa böyle ben napiyim demiyo. Ki bunlar erkek

Genel olarak suistimal edildiğine ben de katılsam da şöyle bir şey de var hocam: kimi kadınlar kocaları tarafından çalıştırılmıyor. Yillarca ev işi yapıyor boşanınca da 0 kariyer deneyimi ile sudan çıkmış balığa dönüyor haliyle .

Her zaman söylerim , boşanma avukatları ülkenin kara kutusudur lskdfjlskdfjlskdf
Benim bazı arkadaşlarımda adil buluyor. He gerekçeleri çok farklı , adam bundan zevk alıyor lksjdfhkjsfd
Bi çeşit fetişi olanlar bile var.

Genel olarak suistimal edildiğine ben de katılsam da şöyle bir şey de var hocam: kimi kadınlar kocaları tarafından çalıştırılmıyor. Yillarca ev işi yapıyor boşanınca da 0 kariyer deneyimi ile sudan çıkmış balığa dönüyor haliyle .
Eşim çalıştırmıyor meselesi çalışan kadın için tazminat sebebini. SGK yasal haklarını veriyor. Bu nedenle bu kadın parasını nafaka olarak da almalı çalışmaya başlayana kadar.

Kocasına nafucka veren kadın örneği var mı hiç.

Doktor ben nafaka üzerine sosyolojik bir değerlendirme yapmadım. Kanunu, kitabı yazdım sadece ve haberdeki olay üzerinden doğru bilinen yanlışların neler olduğunu yazdım.

Yoksa benim staj bitirme tezim nafaka. Sabaha kadar bu konuyu konuşabilirim. Mevcut sistem erkek açısından da kadın açısından da adil değil.

Geri