Futbolcu
Gümüş Üye
-
-
-
-
-
-
Ahh kadınlarımız ahh, bir de tribiniz olmasa ne çok severdik sizleri. Hayatı sizlerle paylaşınca güzel de tribinizle karşılaşınca ömrümüz geçiyor. Neden hala anlamıyorsunuz bu trip işi bizi boğuyor? Gelin hep birlikte en çok atılan tripleri görelim.
Zaten sen hep sarışın kadınlardan hoşlanıyorsun, geçen sarışın kadına nasıl baktığını görmedim sanma.
Az önce seni arayan kimdi? Neden sessizce konuştun? Versene sen şu telefonu bana.
Çabuk söyle o kız kimdi? Neden daha önce bahsetmedin bana ondan?
Neden onların yanında elimi tutmadın? Bir çekincen mi var benimle ilgili?
Bu saate kadar neden aramadın? Ben de arar diye beklemiştim oysa. Yaa öyle mi?
Neden beni hala ailenle tanıştırmıyorsun? "Niyetim ciddi" diyordun oysa.
Sen önceden böyle şeyler yapmazdın, çok değiştin son zamanlarda.
Bence sen beni artık eskisi gibi sevmiyorsun, önceden olsa beni kapılarda beklerdin. Ne oldu sana?
Tamam anladık trip sizin için hayatın tuzu biberi ama biraz az atın, çünkü her şeyin fazlası zarar azı karardır unutmayın.
alıntı
Zaten sen hep sarışın kadınlardan hoşlanıyorsun, geçen sarışın kadına nasıl baktığını görmedim sanma.
Az önce seni arayan kimdi? Neden sessizce konuştun? Versene sen şu telefonu bana.
Çabuk söyle o kız kimdi? Neden daha önce bahsetmedin bana ondan?
Neden onların yanında elimi tutmadın? Bir çekincen mi var benimle ilgili?
Bu saate kadar neden aramadın? Ben de arar diye beklemiştim oysa. Yaa öyle mi?
Neden beni hala ailenle tanıştırmıyorsun? "Niyetim ciddi" diyordun oysa.
Sen önceden böyle şeyler yapmazdın, çok değiştin son zamanlarda.
Bence sen beni artık eskisi gibi sevmiyorsun, önceden olsa beni kapılarda beklerdin. Ne oldu sana?
Tamam anladık trip sizin için hayatın tuzu biberi ama biraz az atın, çünkü her şeyin fazlası zarar azı karardır unutmayın.
alıntı