Erkekleri etkileyen sohbet konuları

• Kullanıcı Run
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal Sözlük
🟢 Konu yazarı şu anda aktif
Espri yapmaya çalışmadıkları sürece hemen her konu etkiler.
- maç muhabbeti yapan kadınlar çekici bulunur (ben bulmam)

Etkileme çabası zaten başlı başına sorundur ve kişi doğal davranmalı, gerisi ise zamanla belli olur.
Karşı tarafın yaşam tarzı, eğitim düzeyine göre konular değişir ayrıca bazı insanlar her konuda sohbet edebilirken, bazısı da en iyi bildiği konuda bile iki kelimeyi zor söyler yani tarafların girişkenliğine göre de durum değişecektir.

Einstein'ın Görelilik Teorisi üzerine sohbetlerden çok etkileniyorum.

Kendime hic sormadigim bir soru bu,düsündüm de.
Bu konuda da ayristirmak lazim sanirim erkek cinsini.
1.cinsiyet olarak baz alinmasi - kadin tam disi mi oluyo burada ne oluyo.dd
2.donanimini analiz etmek (cinsiyetden soyutlanarak)

Ay valla hic bilemiyorum.
Sohbetini sevmedigim erkekler (proje ve ya is disi olanlar( cunki o baska bir konu)) i eliyorum.Belirli bir zaman dinledikten sonra.
Kendimi de öne atmiyorum aslinda.
Sanirim kimya ile alakali bi sey.
Bilemiyorum Altan.

Etkileyen değil de insanların yaşanmışlıkları hep ilgimi çekmiştir. Tecrübe yada dönüm noktaları.

Bu konunun aynısı vardı sanıyorum, yazmıştım diye hatırlıyorum.:)
Her kadın farklıdır, nabzına göre seçici olunmalı.

Bu konunun aynısı vardı sanıyorum, yazmıştım diye hatırlıyorum.:)
Her kadın farklıdır, nabzına göre seçici olunmalı.
Yok efendim, o kadınları etkileyen sohbetler :) şimdi erkekleri etkiliyoruz sayın hocam.

@climax istenen cevabi ver de herkes rahatlasin
Meme yazmam bekleniyor sanırım ama yazmayacağım. Otomobil yazardım ama o da tanrı katına çıktığı için bitti. Futbol ve kripto para olabilir. Ben anlamam ama. Tuttuğun takımdan üç topçu yaz desen yazamam

konuşmak ve sohbet etmek istersem, sacmalamasindan bile etkilenebilir. ancak diğer türlü cekmediyse en sevdiğim konuda tez yazsın yine de etkilenmem.

araba konuşmaktan hoslanmiyorum,

Yok efendim, o kadınları etkileyen sohbetler :) şimdi erkekleri etkiliyoruz sayın hocam.
Tabi ya, haklısın. Günün yorgunluğu.:)
O zaman şöyle düzeltelim.

Her erkek görünüşte aynı değildir, illa ki bir konu bulunur.
Çoğunlukla futbol, siyaset, karşı cinsin fiziği etkiliyordur.
Bunları konuşan bir erkekle de bir bayan ne kadar süre konuşur onu bilemem.:)

Karma buraya soyle yazardi:
insan insandan etkilenir
konusulandan degil

Kozmoloji, topoloji efendime söyliyim nükleer fizik

Erkeklerin intihar oranının kadınların 4 katı olduğunu ifade eder, sosyolojik çıkarımlarda bulunursanız sizi şöyle dinleyebilirim:

s-9de1738700e54ca96f2a6587d4b164b62d372d3c.jpg

Yok zaten.
Erkeklerdeki mantığın kadınlarınkinden daha düz olduğunu vurgulamak istedim. Spesifik girdiler girilmesi gülünç geliyor biraz bana. Bir erkeğin karşısında sohbeti başlatan memelerini masaya dayamış bi kadın olunca konunun ehemmiyeti kalmayabiliyor. Cinsiyet ayırt etmeksizin konu ve beyin odaklı erkek sayısı çok az diye düşünüyorum.

@Süreyya hanımcığımın tartışma yaparken kullandığı değişik kelimeler beni çok etkiliyor ahah.

Geri