Erkekleri Eriten Kadınsal Davranışlar

• Kullanıcı Rose
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal - Kızlara Özel
Konu sahibi son olarak 1214 gün önce görüldü
Lupe Olur mu 1 kilo trakya kaşarında 30 kilo süt var yıllanmışları da fiyatsal olarak farklı özellikle bir tanesini tatmıştım şarap yanında çok iyi gidiyor. Kars ise biraz yavan geliyor bana. Yeni kaşardan hiç bahsetmiyorum at çöpe.

Lupe Olur mu 1 kilo trakya kaşarında 30 kilo süt var yıllanmışları da fiyatsal olarak farklı özellikle bir tanesini tatmıştım şarap yanında çok iyi gidiyor. Kars ise biraz yavan geliyor bana. Yeni kaşardan hiç bahsetmiyorum at çöpe.

O halde 500 gram trakya alayım ben sjhkfs

Çok birşey yapmanıza gerek yok belli bir sıcaklığa gelince eriyoruz

Ben bir kadınım ve bu toplumu oluşturan 2 cinsten biriyim. Biri sevecek diye şöyle böyle olamam. Rujumu da kendim için sürerim, ojemi de. Erkeklerin beni beğenmesi, benim için erimesi gibi bir gayem yok. Cariyelik dönemi bitti zannediyordum ben. Bu tür başlıkları gördükçe öldürülen kadınlar için on kat fazla üzülüyorum. Kendimizi ikinci plana atmaya razı olduğumuz müddetçe öldürülmeye devam edeceğiz.

Ve sonuç ;
Her şeye eriyorlarmış , kendinizi yormayın .P

Bir değil beş konuşunca gözlerine perde iniyor mudur.f

sadece diz kapagima eriyecek hatunlar tanıyorum
Ağzına kürekle vururum lan her konuya fetişist tavırlarla gelme olum ya.:D tgbhwrgearf
Ne diz kapağıymış arkadaş. Bizim marangoz Mesut abi var sen tarif et ben ona bir diz kapağı yaptırayım bro.:D Herkes kurtulsun artık.:D

Geri