Erkekleri domuza çevirip koleksiyon yapan büyücünün adası bulundu

Konu sahibi son olarak 79 gün önce görüldü
bu tarz bi yabancı film vardı ya adı neydi biri hatırlatsın

O büyücü elime bir geçerse ben de onu öyle bir çeviririm ki neye uğradığını şaşırır.

Hermesin verdigi buyulu ot sayesinde domuza donusmekten kurtulmustur. Bizim odysseia..
Yasadigi yaman anlardan biridir.

vay ilk defa dişiliği kullanan bir kadın erkeği yatağa atmamiş da erkekliğini kullanan bir erkek kadını yatağa atmiş

ısısıhıhıh

Evliya Celebinin Seyahatnamesi tamamen turkceye cevirilip yayinlandiginda buna benzer bir hikayeyi okumustum. Bir siteden alinti yapayim:

Gece yarısı olunca çıkan gürültü ve patırtılar Evliya’yı uykusundan hoplatır. Evliya, acuze kadının kapıyı açıp içeri girdiğini ve ocaktan aldığı bir avuç külü fercine sürdüğünü görür. Sonra küle bir efsun okuyarak ocak başında yatan bu 7 çocuğun üzerine saçar. Yedisi birden iri piliçlere dönüşerek “civ”, “civ”, “civ“ demeye başlarlar. Hemen elinde kalan külleri kendi başına serpince o an büyük bir tavuğa olup “guruk”, “guruk” diyerek kapıdan çıkarı çıkar. Piliçler dahi ardı sıra çıkarlar.

Devamini okumak isteyenler icin kaynak: https://tarihvemedeniyet.org/2012/10/osmanlida-cadilar-vampirler-ve-buyuculer.html

Sen ölümlü erkekkkkk, mazbut kaderin seni bu diyarlara getirdi...
Lakin bilmedigin şe....

demeden mağaraya giricek erkek uyeler geldi aklima

+Kirke hanim nasilsiniz? Tek kelime etmeyin!

-Ama şey..

+Hiş hiş şşş
Buyrun koleksyonlarinizi gorelim..

-Iyide ben taşa çev, şey dom... (neye ceviriodum ben! Bu ne curret!!

+Özledim sizi kirke hanim

-Fakat henuz sizi ta-
(elini beline doladiktan sonra bisiler anlata anlata saskin kirkeyi magaraya goturur)

--------------

Kirke hanim kahvalti yapalim
Sonra seviselim
Sevilelim

Son düzenleme:
Bu big footu görmek gibi bi sey
Everest bu

akıl çük değil ki insanların kafasına sokasın, onu hangi cahil söylüyorsa domuz kadar aklı yok demektir. uygun koşullarda muhafaza edildiği sürece domuz etinin diğer etlerden hiçbir farkı yoktur. aksi halde tüm etler bakteri üretirler. domuz etini en sık biçimde tüketen avrupa insanı dünyanın her bakımdan en sağlıklı insanıdır. üstelik domuz yağı insan derisine gelen en iyi doğal ilaçtır, özellikle yanık tedavisinde deriyi en hızlı şekilde iyileştiren maddedir. 8 senedir ilaç sektöründe çalışıyorum hiç bir ilaç domuz yağından daha iyi değil yanık, yara vb. izlerini iyileştirmede. her anlamda insanlığa faydalı bir hayvandır.

tadına gelecek olursak tek başına yenildiğinde insana ağır geliyor alışık ve sürekli tüketiyor olmak lazım, dana eti ile karıştırıldığında çok daha lezzetli oluyor.

we love pig pig !
İşte çüke sürülecek akıl tipine güzel bir örnek. :)

Ah Yavrucuklarim.
Din hep ayni din.
Domuzun yasaklanmasina dair antikalar kendince hikaye uydurmus olabilitesi neden akliniza gelmiyor?
Din Adem den beri var.Kurallar degismedi.Eski kitaplar nanay olmuş.Kulaktan dolma hikayeler ile canli tutulmaya calisilmis.
Mesela Burak ve Pegasos un ortakligi.Mitolojideki hikayelerin referansi ihlal edilmis eski din kitaplarin kalintilaridir.Eski kitaplar ise hep Muhammed i müjdelemistir.
Herkules Muhammed olabilir mi?
Islami Hollywood tarzina en yakin mitoloji Yunan mitolojisidir.
Nymphler Titanlar felan büyü ile ugrasanlarin basrolcüleri olmasi lazim.
Ilke ulasmaya bakalim.
Ay kafam yine ucuyor.
Bir gün kaynaklar sunucam.Vaktim olunca.
Bir de Gilgamis vardi.
Tabi Çölde doğmuş, ümmi (okur-yazar olmayan) bir Deve tüccarının Kuran diye bir kitap ortaya atıp, Cebelitarık boğazında olan iki denizin birbirine karışmamasını bilmesini yada insanın bir neft ( embiroyodan ) meydana gelmesi gibi, göğün 7 kattan yani yedi tabakadan oluştuğunu söylemesi gibi, gerçekleri ve daha bugün bilim ve din kurullarının daha ne gibi sırlar gizli olduğunu anlayabilmek için çalışmalarını saymazsak senin acaba sorusunun oluşması çabanı takdir ederdim ama, geçti arkadaşım geçti bu ateistlik ayakları. Bilgin yok galiba.

Bakara suresi, 23 ve 24. ayetler:

"Eğer kulumuz (Muhammed)a indirdiğimiz (Kur'ân)den şüphe içinde iseniz, haydi onun gibi bir sûre getirin, Allah'tan başka güvendiklerinizin hepsini çağırın; eğer doğru iseniz."
"Yok yapamadıysanız, ki hiçbir zaman yapamayacaksınız, o halde yakıtı insanlar ve taşlar olan, inkârcılar için hazırlanmış ateşten sakının."

Geri