Stockholm Sendromu
Elmas Üye
FENASIN........Afetmem.ddd
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
FENASIN........Afetmem.ddd
Kafa çalışması çok genel bir tabir, ne mesela? Çarpım tablosu mu bilsin, ünv mezunu mu olsun, Günlük hayatını mı idame ettirebilsin, beyinsiz dediğin yüzde çok küçükKafasının çalışıyor olması listede ki bütün özelliklerin başında olması gereken bir özellik..
Kafası çalışmayan beyinsiz bir karşı cins istediği kadar yakışıklı,kaslı ya da ses tonuna sahip olsun..
Genel anlamda..Kafa çalışması çok genel bir tabir, ne mesela? Çarpım tablosu mu bilsin, ünv mezunu mu olsun, Günlük hayatını mı idame ettirebilsin, beyinsiz dediğin yüzde çok küçük
O zaman her 10 erkekten 8-9unu çekici mi buluyorsun genel anlamda? .dGenel anlamda..
Sana göre her 10 erkekten 8 ya da 9 u kafası çalışıyor bana göre daha azı olabilir göreceli bir kavram.O zaman her 10 erkekten 8-9unu çekici mi buluyorsun genel anlamda? .d
İşte soruyorum nedir kafa çalışma parametresi .d beyinsiz diyince benim aklıma belli bir IQ seviyesinin altında kalan insanlar geliyor, oran olarak da düşük..Sana göre her 10 erkekten 8 ya da 9 u kafası çalışıyor bana göre daha azı olabilir göreceli bir kavram.
Kendime münhasır bir yorumdu efendm keyifli forumlar dilerimİşte soruyorum nedir kafa çalışma parametresi .d beyinsiz diyince benim aklıma belli bir IQ seviyesinin altında kalan insanlar geliyor, oran olarak da düşük..
Yalnız sövmezsek…. .dS
Kendime münhasır bir yorumdu efendm keyifli forumlar dilerim
minyonatayı hafife almamanı öneririm..geçen gün herkesin hakkından tek başına geldi..Yalnız sövmezsek…. .d
Yok geçen günü bilmiyorum konuya yorum yapasım geldi aklıma bir şey gelmeyince son mesaja sarayım dedim .dminyonatayı hafife almamanı öneririm..geçen gün herkesin hakkından tek başına geldi..
Yastık yap sen onlardan ;dOlabilir...bilhassa döş kılı felan.
Bence trafikte sakinliğini koruyabilen erkek yoktur Yelda hnm..... zaten istanbul trafiğinde sessiz sessiz gidiyorsa ben ona döner döner bakarım.. ne kullanıyor diye merak ederim skjj size cekici gelmek zor iş.....Trafikte sakinliğini koruyabiliyor olması.
İkizler erkeği sakinliği ve rahatlığını bilmiyorsunuz sanırımBence trafikte sakinliğini koruyabilen erkek yoktur Yelda hnm..... zaten istanbul trafiğinde sessiz sessiz gidiyorsa ben ona döner döner bakarım.. ne kullanıyor diye merak ederim skjj size cekici gelmek zor iş.....