Erkekleri çekici yapan araştırmalarla kanıtlanmış özellikler

• Kullanıcı ne
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal - Erkeklere Özel
🕒 Konu sahibi 1 saat önce aktifti
Romantik çekim bilim insanlarının bile henüz tam anlamıyla çözümleyemediği bir konu. Ancak bazı araştırmalar ve deneyler, bazı özellik ve davranışların karşı cinse çekici geldiğini ortaya koyuyor. Erkekler için dev hizmet! Kadın davranışlarını anlamanızı sağlayacak birkaç bilimsel gerçeği bir araya getirdik

Evrensel flört sinyalleriAntropolog Yazar Helen E. Fisher'a göre dünya genelinde, kadınların çoğu birinden hoşlandıklarında benzer davranışlar sergiliyor. Bir kadın hoşlandığında ilk olarak gülümsüyor, gözlerini kocaman açıp erkeğe dik dik bakarken hızlı ve kontrolsüz bir şekilde kaşlarını kaldırıyor. Daha sonra göz kapaklarını rahatlatıp başını öne eğiyor, yana ve uzağa bakıyor. Sıklıkla elleriyle yüzünü kapatıp avuçlarının arkasına saklanırken gergin bir şekilde kıkırdıyor​

Çalıntı.

Hersey bitti kadin etkilendi mi etkilenmedi mi avuclarinin icine mi saklandi guldu mu vs diye dikkat edecem.

Sagol almiiyim

Bu dev hizmet için teşekkürler, böyle konuları okuyup motive oluyoruz ama günün sonunda yastığa sarılıp uyuyoruz :)
Neyse şu bana haha ve kalp emojisi verenler kimler bir bakayım hemencecik..

Helen Fisher, kitap ve videolarını takip etmenizi tavsiye ederim, insan ilişkileri ve davranışları üzerinde çok faydalı aktarımları var.
Erkeği çekici yapan ilk detay; güçlü ve sağlıklı gen sinyali vermesidir yani yakışıklı olmasa bile görünümüne özen göstermesi gerekiyor. İkinci detay da içi boş olmayan bir öz güven ve kadına karşı güçlü duruş gibi detaylar sıralanabilir.

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: Aze
Oturmuş bir karakter, karakter başka şeye gerek yok... Belki gözünüze hoş gelir ama yalancıdır hilecidir pkklidir jfkdjd her şey olabilir..... Duzgun bir karakter her şeyi siiiiiiLer atar....

Oturmuş bir karakter, karakter başka şeye gerek yok... Belki gözünüze hoş gelir ama yalancıdır hilecidir pkklidir jfkdjd her şey olabilir..... Duzgun bir karakter her şeyi siiiiiiLer atar....
Dehaşkapeceli de olabilir....

• Üzgün
Tepkiler: Aze
@Aze hanım, nasıl oluyor bu oturmuş karakter bir açar mısın?
Aydınlanmak istiyorum.. benim karakter oturmamış cenin pozisyonunda.. bu iyi bir şey mi?

Erkeklere dev hizmet etiketiyle yine kadınların etkilenip etkilenmediğini okuyoruz.. Başlığa bakınca erkeklerin etkilendiklerinde nasıl davrandıklarını okumamız gerekiyordu oysa.
Kadınlar tarafından hep kandırılıyoruz.

Yorumlara göre yorum yapayim.
Konu da gecen, felsefik antropolojiye dayanmaya calisan bir gözlemi aciklama calismasi;
Aslinda kadini anlatiyor degil mi?
Yani bana göre kadinsi degil, ergen tavirlar ama önemli degil.
Yani konu basligi ve aciklanan icerige göre,gelecek yorumlarin kadinin davranislarini anlatmasi gerekiyor.Teknik olarak yani.Duygusalligi bir kenara birakirsak.
Ama gel gelelim,kadin cogu yerde oldugu gibi burada da secilme şikkini secerek,hangi tip erkeklerden etkilendigini yazmis.
Yani bu normal.
Kadin belirtir etkilenecegi erkegi.
Sonuc da erkek etkiler cünki etkileyecegi belirtilmistir.

ellerinin şekli.

ek-gelir-elde-etme-icin-gercekci-yollar-1024x576.jpg

@Aze hanım, nasıl oluyor bu oturmuş karakter bir açar mısın?
Aydınlanmak istiyorum.. benim karakter oturmamış cenin pozisyonunda.. bu iyi bir şey mi?
Kırılgan bir yapın var demektir... Müsait olunca düzgün yorum yapacağım dünyada ilk çalışan i insan olduğum için müsait değilim....

erkekleri çekici yapan hiçbir şey o kadar yok ki helen fisher'da kadınlar etkilenince böyle olur diyerek en azından bu hareketleri yapan kadın görünce sizden etkilenmiş olabilir, bari bunu anlayın, aptal olmayın demiş. anlarlar mı? imkansız.

Siyasetin ekonomiye etkisi gibi kadınlar bazı şeyleri dile getirmezse ( 1,80 üstü , fitnesscı ) piyasadan silineceğiz.

Geri