Erkekleri anlamak

• Kullanıcı Hüma
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal Sözlük
Konu sahibi son olarak 184 gün önce görüldü
Bilmiyorum bence bizim kadar komplike değiller. Hatta fazla düzler. Belli bir algoritmaları var, onu çözdüğünüz zaman anlıyonuz gibi.

Formülü söylüyorum: 2x2=4:D

Guzel makarna sosu yaptiklarinda kendilerini romantik zannebilcek kadar sevimli olan bu canlilarin,
gelisimlerini sosyal olarak inceledigimizde yani sosyo ekonomik ve sosyo kulturel farkliliklarini goz onune aldigimizda dahi,
ortak ozellikler gosterdigi gozlemlenmistir.

Genellikle kiskandiklarinda siddet egilimi gosterip.
Asik olduklarinda durumdan kacma refleksleri vardir.
Aci cektiklerinde ise yine kendilerine aci veren karsi cinsin kollarinda teselliyi aradiklari da gorulmustur.

Bazilarinda ataerkil bir mutanta evrilme potansiyeli vardir.
Bir mutant olmayan diger bazilarinin ise iclerinde ta derinlerde ayni ozellikler,
bir gun ortaya cikabilcek bir sekilde pusuda yatmaktadir.

Ortak gorusleri "butun kadinlarin ayni" oldugu dusuncesidir.
ve gelisime cok fazla acik olmayan bu canlilarin kafalarinda olusan bu kalibi yikmak hic kolay degildir.

"Egosantrik"lerin allahi olup bu yonlerini torpulemeyi asla dusunmezler.
Cunku bunun "erk" bir ozellik oldugunu zannederler. Kolaycidirlar, zorlanmaktan hic hoslanmazlar.
Bir kadina sirin gorunmek istediklerinde ya "kadinlar cicektir" kalibini kullanirlar ya da "prenses muamelesi" yaparlar.
Bunlarin bi de kadina "kirilgan bir biblo" gibi davrananlari vardir ki kosarak uzaklasma hissi uyandirir.
Cunku bir kadinin sadece "insan" olabilcegi bu canlilarin aklina pek gelmez.

Hayattaki en onemli sorunlari "onemli olan boyu mudur islevi midir" olup, buna ciddi ciddi kafayi yorduklari gorulmustur.

Kaynak: Cem Yilmaz Ornegi

anlatmaya gerek yok
anlaşılmazım

Görüyorsunuz, anlatmaya gerek yok.

En itici erkek tipi,duygularini yansitmayan erkektir,bana göre.
Birde gülünc bir gizemli olma gerekliligi göstermesi.
Ay bi ceker gider misin,lütfen?Böylelerini anlamak istemiyorum.

" 5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. "

Nedense dikkatimi bu çekti.

Yazanlar bile anlamamış ki ne menem olduklarını hepsinin kafa karışık :D

Erkekler basit ve kolay anlaşılır canlılardır. Yaratılış itibariyle sonuç odaklidirlar. Kadınlar gibi giriftli düşünce yapıları yoktur.
Mesela bir erkek mutfaktan su alsa, kadın hemen o boş bardakla ne yapması gerektiği konusunda talimatları verir. Adam suyu içip masaya koysa , ''bardağı mutfağa götür'' der. Suyu içip mutfağa yönelse, ''o bardağı makineye koy'' der. Veya erkek bunları yaparken bir şey demese de mutfaktan dönünce '' bardağı makineye koydun mu?'' diye sorar. Örnekler çoğaltılabilir.
Çünkü kadın salt sonuç odaklı değildir, her zaman süreç odaklidir ve sonuçları yönetir.
Ama erkek öyle mi? Erkek sonuç odaklıdır. Susadıysa başka bir şey düşünmeden gider su içer. Ve onun için artık su içme eylemi nihayete ermiştir, sonuca ulaşmıştır.
Yani hanımlar, bizi yönetmek kolay. Anlamıyoruz, çözemiyoruz şeklinde gezinmeyin. Sizin kadar giriftli bir düşünce yapımız yok :)

Is makinalarini hayranlikla izleyen bir insani artik ne kadar anlayabilirsek.
Favorileri kepce oluyor bunlarin.

BURDAN SAYIN MiLLİ EĞİTİM BAKANINA SESLENİYORUM
SAYİN BAKANİM SİZ BİZE NAAAPTİNİZZZZZZZZZ

Konuya yorum eklemişim. Hala aynı düşüncedeyim.

Önemli bir kısmı için

%50 Bir adet yatağa sahip olmak
%50 İlkokul seviyesi Türkçe (ya da dili neyse) dağarcığına sahip olmak

kimse kimseyi anlamak için çaba sarf etmiyor

Geri